Aurender

Reference Music Servers

ga naar de shop

website fabrikant

Wij zijn – naar onze mening volstrekt terecht – heel kritisch als het gaat om streaming audio. Wij proberen de markt goed te volgen en zien met lede ogen aan hoeveel rommel er op de markt komt. De meeste streamoplossingen worden verkocht als het walhalla van de muziek en zelfs de meeste recensenten gaan daar blind in mee. Wij niet. Een goede DAC en CD speler (ook zeldzaam trouwens) zijn nog altijd beter dan de beste streamer die op dit moment verkrijgbaar is. Wellicht niet in termen van resolutie of middengebied, maar wel als het gaat om klankkleur en 3D, harmonie en vuile onmeetbare jitter.

Toch zijn er wel degelijk streamers die ons ook verbazen, mits op de juiste wijze geïntegreerd in een set. Aurender maakt zulke streamers! Maar het is toch vooral de manier waarop deze machines zijn gebouwd en hun ultieme gebruiksgemak wat deze producten zo goed maakt. Want daarbij wil het bij streaming producten nog wel eens aan schorten.

Klankmatig vinden wij de Aurender echt héél goed. Het is “slechts” een opslagmedium ingericht op high-end audio-doeleinden met een geweldige bediening. Dat maakt deze machines perfect. Ze hebben ook hun eigen harde schijven aan boord.

Maar het gemak is fenomenaal en de klank is- mits de muziek goed geript is en de juiste DAC is aangesloten met de juiste kabel- van uitstekende kwaliteit. Een – met een commerciële term – “uitstekende kwaliteit,” maar wij willen je graag laten horen wat wij daaronder verstaan.

Dus als je een goede streamer wil én zelf wil bepalen welke DAC je wil aansluiten, dan is dit een ideale streamer.

Aurender W20 - AudioLife

W20

Flagship Music Server

De Aurender W20 is compromisloos ontworpen en daardoor geschikt voor de meest muzikale DACS.

A10

Caching Network Music Server / Player met Analoge Outputs

Een geweldige muziekspeler van hoge kwaliteit met als groot voordeel dat de A10 ook een DAC aan boord heeft. De MQA (Master Quality Authenticated) standaard wordt gebruikt en dat is in de ogen van velen een graadmeter voor goede natuurlijke weergegeven klank. Uiteraard ondersteunt de A10 alle formaten dus tot en met DSD aan toe. Ook de A10 maakt gebruik van de fijne App en dus ook Qobus en Tidal volledig ondersteund.

Aurender A10 - AudioLife

Aurender N10

Aurender N PAC - AudioLife

N-PAC

N100H Music Player

X725 DAC Amplifier

Geniet van een verzameling van meer dan 6.000 CD’s op hoge resolutie, gemakkelijk en snel. Het enige dat je nodig hebt zijn luidsprekers, om je Aurender N-PAC systeem compleet te maken.