Blog

 

De set van... Wannes (JM Reynaud + 47 Labs)

31 december 2011, oliebollen bij Audio-Life in Buren. Ik kom wel vaker in de winkel, meestal voor een babbeltje maar eigenlijk nooit gericht op nieuwe apparatuur. Toen stond er echter de nieuwe Midnight Blue serie van 47 Labs... met een zeer aantrekkelijk uiterlijk en volgens Caspar niet alleen prettig geprijsd maar ook nog eens super muzikaal.

Een paar weken later stond er een luistersessie in Buren gepland met als referentie mijn eigen CD-speler, versterker en speakers. De 47 Labs set klonk mooier en mooier via de stappen Audio Note AX two, 47Labs Lens naar JM Reynaud Bliss speakers.

Kippenvel van muziek... uit een doosje... ik was verkocht! Voor de zekerheid de speakers thuis nog eens geluisterd en niet alleen ik was verkocht, de set ook.

De set van Wannes - JM Reynaud & 47 Labs

Inmiddels staat de set thuis te spelen en hebben Caspar en Wilco nog wat gefinetuned: stekkers in een andere wandcontactdoos, CD-speler op een houten plankje en een beetje gum onder de speaker. Ik moest erom lachen maar het is geen onzin, het werd er echt (nog) mooier van. Mijn oude speaker kabel werd ook beter bevonden dan de OTA kabel die ze bij zich hadden. Wat een service en nog eerlijk ook!

Ik ontdek oude CD's opnieuw. Wat een mooi geluid: open, gecontroleerd en gedetailleerd. En dan niet klinisch maar super muzikaal. Wat een genot!

-->