Blumenhofer Acoustics

Hoorn-systemen hebben altijd onze passie gehad – En nóg steeds, niet voor niets zijn wij dealer van onder andere GIP, één van de meest kostbare maar tegelijkertijd mooiste hoornsystemen aller tijden, gebaseerd op het befaamde Western Electric. Maar wij leveren ook Avantgarde- iets betaalbaarder, en door ons een warm hart toegedragen. Nu komt daar Blumenhofer Acoustics bij. Superieur afgewerkt, een hoog rendement en een mooie grote soundstage. Blumenhofer Acoustics laat u alle facetten van de muziek horen- mits een goede bron en versterker worden aangesloten. Natuurlijk gaat onze voorkeur hierbij uit naar buizenversterkers. Een Audio Note of Airtight-versterker combineert prachtig!

We willen niet in oude termen blijven hangen, maar Blumenhofer Acoustics levert een on-duits klankbeeld. Rijk mid, gedetailleerd en veel klank(!) in het hoog. Dus geen nare scherpe randen aan het geluid, zoals bij vele hoornsystemen helaas toch altijd een grote bron van frustratie is.

Verder een strak geluidsbeeld wat staat als een huis- gecontroleerd, maar niet (zoals bij veel hoornsystemen) met een fixed luisterpositie, míts goed opgesteld hoort u een mooi open stereobeeld.

Dat maakt deze speakers een waardevolle en dus waardige aanvulling voor onze winkel, en daarmee een tegenhanger van bijvoorbeeld Devore Fidelity, die toch in, zijn algemeenheid, een wat softer karakter heeft. Bij ons kun je bijna alle modellen beluisteren, mits daar een afspraak voor is gemaakt. Luister klaar hebben wij staan: de nieuwe FS1 én verschillende modellen uit de Big Fun serie. Dus als je op zoek bent naar een hoorn-systeem en je verschillende modellen en merken wil vergelijken, kom dan toch vooral eens een kop koffie drinken en neem wat eigen muziek mee!