Devialet

Ingénierie Acoustique de France

ga naar de shop

website fabrikant

Een Devialet is veel meer dan alleen een versterker. Naast het versterker-gedeelte is er ook een zeer neutrale en goede DAC aan boord en daarmee is de Devialet eigenlijk een machine van déze tijd. Draadloos of bedraad streamen via netwerk of USB en de mogelijkheid om externe bronnen zoals bijvoorbeeld een platenspeler toe te voegen zijn bij Devialet geen enkel probleem.

Onlangs kondigde Devialet het Phantom systeem aan; een alles-in-één systeem met streamer, versterker, luidspreker en nog veel meer aan boord. Ben je benieuwd naar de Phantom? Kom dan langs in de winkel.

Devialet Phantom Silver - AudioLife

Phantom

Implosieve sound.

De Devialet Phantom Silver speaker is een wereldwonder. Uit een klein speakertje met slechts 6 liter inhoud komt een ongeëvenaard geluid. Een onvoorstelbaar frequentiebereik van 16 Hz tot 25.000 Hz zonder vervorming met 3000 Watt piekvermogen en 105 dB geluidsdruk op 1 meter. De versterker is ingebouwd dient alleen op netspanning aangesloten te worden; de audioverbinding is draadloos. Rechtstreeks spelen vanuit een tablet of smartphone. Door middel van de apart verkrijgbare Dialog hub kunnen tot 24 Phantom’s door het hele huis worden gekoppeld. Met de SPARK app kan elke Phantom ‘stand alone’ of samen met andere Pantom’s ingesteld worden.

109 dB

geluidsdruk

0.0005%

THD+N

14 – 27.000 Hz

frequentiebereik

Devialet Expert Pro

Expert Pro

Het ultieme audiofiele systeem.

De Devialet Expert Pro is het ultieme audiofiele systeem, zelfs voor de meest kritische muziekliefhebbers. Ver boven elke andere normale versterker, herontdekt Devialet alle sleutelcomponenten tot de perfecte sound; voorversterker, eindversterker, DAC, streamer en phonotrap. En dit alles in een enkele en superslanke behuizing.

De Expert Pro is anders dan elk ander systeem; stel één van de duizenden mogelijke configuraties in voor een perfecte muziekervaring.

Ongeacht je bron. Ongeacht je luidsprekers.

Devialet Expert Pro - AudioLife

0,0001%

THD+N

133 dB

signaal/ruisverhouding

710

luidsprekerconfiguraties