Sonus Faber

Art of a New Era.

ga naar de shop

website fabrikant

Aida

Technologie en traditie creëren een nieuwe Era.

De enorme vangst aan kennis ontwikkeld door het ambitieuze Sonus Faber project, door research and development in innovatieve en buitengewone technische en functionele oplossingen, heeft Sonus Faber tot een spannend nieuw project geleid.

Een luidspreker zo grandioos als een opera van Verdi, revolutionair en tegelijkertijd de essentie van Sonus Faber. Een luidspreker ontworpen vanuit het hart, ontwikkeld om te laten zien hoe kunst, traditie en technologie samen kunnen vloeien tot iets majestueus.

Olympica

De schoonheid van harmonie, emoties en verwondering.

Als hommage aan het unieke nalatenschap van Andrea Palladio, het Olympisch Theater, heeft Sonus Faber de Olympica ontworpen, een tempel van geometrisch plezier in naam van Muziek. De ruimte waarin geluid zich eindeloos uitleeft en een absolute referentie in akoestische vooruitgang.

Sonus Faber Pryma Headphones - AudioLife

Pryma

Het verschil zit hem in de details.

Pryma’s state-of-the-art High-End technologie zorgt voor een werkelijk ongeëvenaarde geluidskwaliteit met een luxurieus ontwerp. De combinatie levert een perfecte helderheid en ongelooflijk comfort voor de absoluut beste ervaring in persoonlijke audio.

Venere

De afdruk van ontwikkeling.

Zich houdend aan de traditie van eerdere series, maar verder doorontwikkelend, brengt Sonus Faber de Venere-serie uit. Een luidspreker die verdergaat dan enkel moderniteit. Een evolutie maar nooit een eindpunt voor Sonus Faber’s eindeloze zoektocht naar de meest ambitieuze designs en de beste sound. De Venere-reeks wordt zorgvuldig handgebouwd in Arcugnano, Italië.