Visie: High-End Audio

High-End Audio

Bij AudioLife willen wij worden geraakt door de muzikale performance en verrast door elke nieuwe noot die wordt gespeeld. Wij zijn dus niet op zoek naar een indrukwekkende sound. Hier vind je dus geen constant aanwezige bas en een sprankelend hoog. We willen het gevoel dat de muzikanten in onze kamer staan, in plaats van in een virtuele soundstage. Echte schoonheid is subtiel.

Wij hebben hifi-systemen in huis, die oneindige variaties bieden en waarbij elke opname een nieuw avontuur is in een compleet andere sfeer.

High-End Audio wordt vaak beoordeeld op zaken als transparantie, 3D-soundstaging, resolutie etcetera. Live-muziek bevat echter vaak weinig transparantie, vrijwel nooit een perfecte 3D-soundstage en meestal missen er veel details. Maar zelfs zonder deze eigenschappen klinkt dat toch veel echter, natuurlijker en mooier dan een perfect systeem. Er zijn dus blijkbaar nog meer eigenschappen die van belang zijn, om iets echt te laten klinken. Daarom is live-geluid voor ons het enige uitgangspunt en wij zijn dan ook altijd op zoek naar audiosystemen die dat live-gevoel het beste overbrengen.

Ons doel is om jou zo optimaal mogelijk van muziek te kunnen laten genieten. Wij hebben hifi-systemen in huis, die oneindige variaties bieden en waarbij elke opname een nieuw avontuur is een compleet andere sfeer. Hierdoor kunnen wij de mogelijkheid bieden om jouw perfecte hifi-systeem samen te kunnen stellen, compleet naar je eigen smaak en wensen.

Meer weten over onze visie? Lees dan verder bij Magisch Geluid!

Benieuwd hoe onze visie je kan helpen? Maak dan een luisterafspraak!