Een Devialet is veel meer dan alleen een versterker. Naast het versterker-gedeelte is er ook een zeer neutrale en goede DAC aan boord en daarmee is de Devialet eigenlijk een machine van déze tijd. Draadloos of bedraad streamen via netwerk of USB en de mogelijkheid om externe bronnen zoals bijvoorbeeld een platenspeler toe te voegen zijn bij Devialet geen enkel probleem.

SAM en (ADH) techniek

Een van de laatste ontwikkelingen binnen Devialet is het gebruik van hun zogenaamde SAM en (ADH)-techniek. Je kunt stellen dat er in feite vrijwel nooit een ideale match is tussen speaker en versterker. Zowel technische (en daarmee vaak) akoestische eigenschappen tussen speaker en versterker kunnen leiden tot nare resonanties of ongewenste klank-karakteristieken en zorgen ervoor dat je in feite slechts een deel van de positieve eigenschappen en mogelijkheden van je versterker en speakers kunt horen. Steeds meer luidsprekermerken worden op dit moment geprogrammeerd en met iedere software-update komen er meer bij die voldoen aan de SAM-norm.

Meer vermogen

Indien je meer vermogen wilt omdat je ultieme controle over je geluid wilt hebben of omdat het rendement van je speakers aan de lage kant is of gewoon omdat de muziekbeleving naar een echt heel hoog niveau te brengen, dan heb je de mogelijkheid om Devialet te bridgen. Je kunt in dat geval meerdere Devialet apparaten koppelen. 400 watt of 800 watt is dan geen enkel probleem.

Wij vinden de klank van Devialet goed. Droog, super schoon -muzikaal en een tikje analytisch- maar met een fijne Furutech-kabel of een warmer klinkende speaker zoals bijvoorbeeld Sonus Faber kun je spectaculaire resultaten behalen.

Configureren

Het configureren van de Devialet is echt geweldig. SD kaart in de PC of MAC, naar de website van Devialet en daar kun je heel makkelijk de configurator vinden. Stel alles naar wens in zoals vermogen, aantal in en outputs, Element waarde van je draaitafel, type luidspreker etc. Deze opslaan op de SD-kaart en klaar is Kees. SD-kaart in de Devialet en alle instellingen worden automatisch opgestart. Eenvoudig maatwerk voor iedere audio set in combinatie met Devialet.

Bronnen

De Devialet kan met alle soorten bronnen overweg. Eenvoudig via een MAC direct naar de Devialet of met tussenkomst van een NAS of toch liever met een Sonos kastje ertussen. Eigenlijk allemaal probleemloos bedraad of draadloos aan te sluiten en te integreren in je audio/video opstelling.

Streaming

De veelzijdigheid van streamen is geweldig. Alle muziek instant en hoogwaardig tot je beschikking via MAC of PC. iTtunes of Spotify en nu ook steeds meer High Resolution-diensten zoals Qobuz maken de Devialet tot een groot plezier. Echt waar, plug and play en wij denken dat Devialet het hoogst haalbare uit je online muziekbestanden haalt. Dankzij slimme technieken die de problemen van verschillende software zoals iTunes omzeilt. Maar ook is het mogelijk je eigen CD-collectie op een NAS te (laten) zetten. In dat geval sluit je de NAS aan op het netwerk en je hebt je collectie in een handomdraai beschikbaar in de hoogst denkbare kwaliteit.

Kosteloos installeren

Iedereen die bij ons een Devialet koopt krijgt alle ondersteuning die nodig is. Uiteraard installeren en configureren wij kostenloos de Devialet en je NAS in het netwerk bij je thuis én helpen we je helemaal op weg zodat je zelf ook goed kunt omgaan met je nieuwe apparatuur.

Mocht je een uitvoerige CD collectie hebben dan zullen wij deze kosteloos (tot 200 cd’s) voor je op je nieuwe NAS zetten op vooraf samen afgesproken specificaties.

De voordelen:

  • Uitvoerige luistertest met Devialet met eigen of onze speakers.
  • Samen bepalen welke bronfaciliteiten voor jou optimaal zijn zoals bijvoorbeeld Sonos, MAC of NAS.
  • Samen bepalen of en zo ja welke NAS het meest geschikt is.
  • Kosteloos rippen van je CD collectie op de NAS.
  • Kosteloos installeren configureren en integreren van je Devialet in het netwerk bij je thuis.
  • Uitvoerige instructie op door jou te bepalen locatie. (thuis of werk).
  • Altijd bereikbaar via telefoon om eventuele knelpunten op te lossen.

Dus mocht je meer willen weten over de kwaliteiten van Devialet? Schroom niet en bel ons voor voor vrijblijvend advies!

deviante logo