Events

10 December: Bergmann, Audio Note, Boenicke & Concert!

Het marktaandeel van vinyl is de afgelopen jaren spectaculair gestegen. Het aantal merken en typen draaitafels lijkt eindeloos. Draaitafels zijn hip en mensen vinden vinyl in tijden van streaming audio een verademing.

AudioLife heeft zich de afgelopen jaren verdiept in muzikale analoge weergave. Wij zijn tot de conclusie gekomen dat er een hoop onzin wordt verkondigd in draaitafelland. We willen laten zien wat je met een goede draaitafel kunt bereiken, en demonstreren hoe deze op zijn best kan worden ingezet.

Langzaam maar zeker hebben wij ons portfolio uitgebreid en onder andere het Deense draaitafelmerk Bergmann toegevoegd. Deze willen wij jullie graag laten horen. Een luchtgelagerde draaitafel. Geen mechanische trillingen, alleen maar rust. Dus iedereen die naar opgefokte high-end zit te luisteren kan beter niet komen; deze tafel maakt namelijk alleen muziek. We versterken de installatie met Audio Note en laten het door 6Moons zo gewaardeerde Zwitserse Boenicke Audio horen. Een muzikale beleveing die je niet mag missen.

Om 18:30, nadat we ons tegoed hebben gedaan aan lekker eten en drinken hebben we een live-optreden met Bert van den Brink (piano en accordeon) en Gildas Delaporte (contrabas en zang), beide muzikanten van topniveau die hun sporen hebben verdiend in het Nederlandse muziekleven. Gildas – Fransman van origine, is bassist bij de Filharmonie Zuid-Nederland en behalve beiaardier óók nog schrijver van prachtige Franse chansons. Muzieklabel TRPTK gaat het concert op hoge resolutie opnemen.

Deze bijzondere dag en avond kun je bijwonen en bieden we aan aan onze trouwste klanten en aan alle gepassioneerde muziek- en audiovrienden. We hebben slechts 30 plaatsen beschikbaar voor het avondprogramma dus meld je vlot aan door een email te sturen naar info@audio-life.nl. Geef aan met hoeveel personen je naar het concert komt. Onze draaitafel-middag is voor iedereen toegankelijk. Aanmelden is dus niet noodzakelijk, maar wel gewenst.

Tot zaterdag 10 december!

AudioLife, Hulsterstraat 26a te Buren
tijdstip show  12:00 – 18:00
tijdstip concert  18:30 – 19:30
Fijn hapje & drankje voorafgaand aan het concert.

aanmelden via info@audio-life.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Privacy Preference Center