Blog

10% korting op Furutech Evolution II kabels!

Op het gehele aanbod aan Furutech Evolution II kabels krijg je de hele maand december 10% korting bij je Furutech dealer!

Furutech staat bekend om hun uitgekiende toepassing van verschillende materialen om het signaal zo vervormingsvrij mogelijk door te geven. En nee, dit wordt niet alleen gezegd maar ook duidelijk toegepast: in de Evolution II Series worden bijvoorbeeld carbon deeltjes toegepast in het speciaal ontwikkelde dielectrum. Dit is geinspireerd op de veel duurdere Flux-series en hiermee worden resonanties in de kabel optimaal gedempt. Verder zijn de kabels afgeschermd (behalve de speakerkabel) om storingen van buitenaf optimaal uit te sluiten.

Zowel de kabel zelf als de toegepaste Furutech pluggen zijn behandeld met Furutech’s α(Alpha)-proces: demagnetisatie en diep-cryogene behandeling. Hierdoor zijn alle metalen onderdelen volledig non-magnetisch en intern zo ‘stabiel’ mogelijk.

Maar eigenlijk is bovenstaande allemaal niet belangrijk, het gaat om hoe het klinkt. Wij ervaren met Furutech altijd meer grootsheid, kracht en energie in de muziek. Belangrijk is dat hierbij de rijkheid en natuurlijkheid optimaal behouden blijft en bijvoorbeeld intieme opnames nog steeds intiem klinken.

Deze aanbieding is geldig t/m 31 december 2009.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Privacy Preference Center