Events

24 Maart: Avantgarde XA versterkers

Op zaterdag 24 maart worden voor het eerst in de Benelux de nieuwe Avantgarde XA versterkers gedemonstreerd! Deze primeur vindt plaats bij Audio-Life, groot Avantgarde dealer. Niet alleen de versterkers zijn vandaag noemenswaardig: er zal namelijk worden gespeeld met 3 verschillende Avantgarde speakers, waaronder de Duo Omega Mezzo, zelden vertoond in de Benelux! En om het af te maken wordt er gedemonstreerd door de designers van Avantgarde zelf..

XA versterking: Rethinking the Established

De Avantgarde XA-series omvat een totaal nieuw concept analoge versterkers waarbij alle aandacht is uit gegaan naar het oplossen van fundamentele problemen (in conventionele versterking). Het is niet deze ambitie die de versterkers uniek maakt, maar de radicale aanpak die erbij gekozen is… Het resultaat zijn de XA-PRE Amplifier (met batterijvoeding!) en XA-POWER Amplifier. Allebei exclusief te horen tijdens deze show, gedemonstreerd door de importeur én de designers van Avantgarde.

Avantgarde Speakers

Audio-Life heeft al lange tijd de Avantgarde Duo Omega speakers staan. Sinds kort zijn hier de Uno speakers (in prachtige finish) aan toegevoegd en voor deze bijzondere gelegenheid zal bovendien worden gespeeld op de bijzondere Duo Omega Mezzo hoorns.

Mocht je je afvragen waar al deze speakers dan gedemonstreerd worden? In het muziektheater van Audio-Life, een oude melkfabriek waarbij op deze dag luisterruimte nummer 5 officieel geopend zal worden. Nóg een reden om 24 maart vrij te houden.

Iedereen die zin heeft in een gezellige muziekdag of toe is aan een nieuwe stap in z’n audioketen, is welkom op zaterdag 24 maart tussen 10.00 – 17.00 uur.

 

 

 

 

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Privacy Preference Center