Events

30 Juni: High-End Streaming

Op zaterdag 30 juni organiseert Audio-Life een show die volledig in het teken zal staan van high-end streaming audio toepassingen. Er zijn demonstraties met producten van PS Audio, Weiss, Resolution Audio en 47 Labs.

Streaming audio heeft toekomst, daar zijn we van overtuigd. Het gebruiksgemak is onovertroffen maar de geluidskwaliteit van conventionele streaming audio laat veelal ruimte voor verbetering. De weergave is vaak onnatuurlijk, klinkt ‘digitaal’ en mist de diversiteit en rijkdom aan klanken die zo kenmerkend is voor live geluid. Maar het kan ook anders… Op zaterdag 30 juni willen wij iedereen laten ervaren dat je ook met streaming audio van een natuurgetrouwe, muzikale geluidsweergave kan genieten.

De afgelopen jaren zijn er door Audio-Life vele streaming audio produkten beproefd en getest. Maar slechts enkele apparaten mochten blijven. Deze hebben met elkaar gemeen dat de focus ligt op muzikaliteit in plaats van ‘features’. Wat niet wil zeggen dat het bij deze apparaten aan features ontbreekt… de keuze is volledig aan jou:

 

Weiss DAC 202 - AudioLifeWeiss DAC202

FireWire D/A Converter

Resolution Audio Cantata Music Center

USB D/A Converter, CD-Speler & Volumeregeling

47 Labs

USB D/A Converter

 

PS Audio PerfectWave Mk. II - AudioLifePS Audio PerfectWave Mk. II

USB D/A Converter, Music Server & Volumeregeling

Kom langs! Iedereen die zin heeft in een gezellige muziekdag en wil ervaren dat streaming audio een steeds betere en muzikalere bron wordt, is welkom op zaterdag 30 juni tussen 10.00 – 17.00 uur!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Privacy Preference Center