Blog

Audio Note AX One en AX Two. Beroemde Monitor Luidsprekers: terug van weggeweest !

Er is goed nieuws van Audio Note! Na lange tijd worden binnenkort 2 beroemde Luidsprekers van Audio Note, de  AX One en de AX Two, opnieuw leverbaar. Voor wie de luidsprekers niet kent: Het zijn Monitor Luidsprekers: compacte tweeweg modellen.

Audio Note zou Audio Note niet zijn als, waar mogelijk, op deze speakers niet nóg verdere verbeteringen zouden zijn doorgevoerd. In plaats van de modellen simpelweg weer in productie te nemen zijn belangrijke verbeteringen en wijzigingen toegepast. Zo is de kastconstructie verder verbeterd. Ook zijn de cross-over filters van nog mooiere componenten voorzien en aangepast aan de nieuwe, verbeterde, drivers.

De Audio Note AX One weegt vijf kilogram, heeft een efficiëntie van 87 dB/W/m en is uitgerust met een kleine 3/4-inch dome-tweeter en een 5-inch woofer met papieren conus. De basreflexpoort zit aan de voorkant. De iets grotere Audio Note AX Two weegt zeven kilogram en heeft een hoger rendement van 89 dB/W/m. De AX Two gebruikt dezelfde tweeter als zijn zustermodel, maar een grotere 6-inch mid-bass driver, die op zijn beurt wordt ondersteund door een baspoort die bij dit model aan de achterzijde is geplaatst.

Binnenkort te beluisteren bij Audio-Life

Prijzen (onder voorbehoud):

Audio Note AX One € 2.450

Audio Note AX Two € 3.590

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Privacy Preference Center