Events

Audio-Note en Furutech op Beeld & Geluid Antwerpen

Zaterdag 6 en zondag 7 maart staan we op de show Beeld en Geluid Antwerpen 2010. Hieronder de officiële aankondiging.

Dit betekent vanzelfsprekend dat onze winkel 6 en 7 maart is gesloten. Daarentegen spelen we met een prachtsysteem van Audio Note in hotelkamer 210. Tot op de show!

In het weekend van 6 en 7 maart organiseert AudioVideo2day zijn jaarlijkse Beeld en Geluid Show in Antwerpen. In aanloop naar de show krijg je van ons de komende dagen al enkele voorsmaakjes van wat je mag verwachten. Audio-Life demonstreert een topsysteem van het beroemde Audio Note en laat een groot aanbod zien van het Japanse Furutech.

Audio Note: Buizenmagie & Live-beleving

Wars van al het commerciële is er Audio Note. De ontwerper Peter Qvortrup volgt zijn eigen weg om met muziek een livebeleving neer te zetten die nergens anders mogelijk is. Tijdens de show is er om te beginnen de Baby Ongaku geïntegreerde buizenversterker, op basis van de grote en krachtige 211 eindbuizen. Digitaal is een combinatie van Audio Note’s nieuwe CD-loopwerk: CDT Five (volledig zilverbedraad, buizenvoeding, buizenuitgangstrap, custom-made uitgangstransformator) en de revolutionaire DAC5. Er worden natuurlijk ook plaatjes gedraaid (op een TT Two draaitafel) en de Audio Note luidsprekers zijn de AN-E high-effciency ontwerpen. Over Audio Note kun je veel zeggen, maar het gaat hier om: “Forget hifi and start enjoying music, now and for the rest of your life…”

Furutech: Pure Transmission

Furutech is goed bekend van ‘s werelds meest uitgebreide brede aanbod aan DIY-accessoires (o.a. connectoren, wandcontactdozen, zekeringen), stekkerblokken, power conditioners, vele soorten bekabeling en bijzondere oplossingen voor cd’s en lp’s, zoals de LP Flattener en DeMag.

Furutech maakt gebruik van alleen de meest pure materialen, allen volledig gedemagnetiseerd en cryogeen behandeld op extreem lage temperaturen. Bekend zijn de geleiders van PCOCC (koper getrokken uit een enkel kristal) en de vele Furutech producten met de revolutionaire Carbon demping. Tijdens de show is een groot aanbod te zien van Furutech producten, waaronder de nieuwe Daytona 303E power conditioner en Flux series compromisloze bekabeling.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Privacy Preference Center