Events

Auralex Show op 19 maart 2020

*I.v.m. de huidige Coronacrisis en de voorschriften van het RIVM hebben wij besloten deze show niet door te laten gaan. Voor alle geïnteresseerden: dit evenement zullen wij opschuiven naar een later moment.*

Op 19 maart aanstaande is er weer een nieuw evenement bij Audio-Life! Ditmaal staat het event in teken van iets dat het geluid van een audiosysteem kan maken of breken: de akoestiek! Ondergewaardeerd maar zó belangrijk!

Akoestiekverbetering is gericht op het verbeteren van het geluid in de ruimte. Door een goede combinatie van (laag-)demping, diffusie en absorptie, kan zo een flinke verbetering van de nagalmtijd worden gerealiseerd en worden kwesties als een diep stereo-beeld, rust, plaatsing van de muziek een grote sweet spot en een zuivere basweergave vanzelfsprekend.

Auralex-event-Audiolife

Wij hebben een super expert uitgenodigd op dit gebied. Ben Littlewood van Auralex zal ons een boeiend verhaal vertellen en ingaan op alle persoonlijke vragen die jullie hebben als kritisch luisteraar.

Onze akoestische producten komen bij Auralex vandaan. Deze club heeft ten opzichte van de concurrentie een aantal grote voordelen. Zo zijn van al hun producten metingen beschikbaar, dit in tegenstelling tot vaak peperdure oplossingen waarvan je je nog maar moet afvragen wat de daadwerkelijke toegevoegde waarde is. De service en ondersteuning van dit merk is echt fantastisch. Zo kun je via een slimme link je eigen ruimte in kaart brengen en  een gratis advies van ze te krijgen waar je werkelijk iets aan hebt.

Auralex komt tussen 19:30 en 21:00 uur bij Audio-Life om uit te leggen op welke manier je het beste je eigen ruimte kunt inrichten en  met welke oplossingen dat kan en hoe deze werken. Uiteraard zal er dan iets lekkers te eten en te drinken klaarstaan!

Gelieve van tevoren aanmelden door een mail te sturen naar info@audio-life.nl

Auralex-event-Audiolife

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Privacy Preference Center