Blog

De set van… Richard

Na een grote, huiselijke verbouwing werd het tijd voor échte muziek. Compleet blanco ben ik in audiowinkels gaan luisteren. De Tannoy DC4T’s in combinatie met Rotel spraken mij aan met het budget dat ik ter beschikking had. Vooral de vormgeving van de luidspreker gaf mij zelfs enige verliefdheid. Om andere combinaties met de Tannoy’s te kunnen horen en ook de prijs te checken ben ik gaan zoeken op internet. Hier trof ik Audio-Life.

En ja, dan maak je een afspraak om te luisteren. Een boeiende avond in het buitengebied. Per abuis parkeerde ik mijn auto onderaan het talud nabij de luisterstudio van Audio-Life. Het uitstappen uit mijn auto ging moeizaam. Na veel gedoe met politie en brandweer heeft de sleepdienst de auto eruit gehaald en zijn wij lekker gaan luisteren.

Na enkele uren luisteren wist ik waar ik mee ging instappen. De Tannoy DC6T, Marantz CD5003 cd-speler, PM5003 versterker met interlinks en luidsprekerkabels van 47 Labs. Het inspelen in ons gerenoveerde huis is begonnen. Helemaal super!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Privacy Preference Center