Events

Dutch Audio Event 2021

Na alle perikelen rondom Covid-19 komt de organisatie van het Dutch Audio Event met goed nieuws, het evenement gaat in 2021 door! Het Dutch Audio Event 2021 wordt op 30 en 31 oktober georganiseerd in het vernieuwde NH Koningshof te Veldhoven. Na de verbouwing heeft de locatie een frisse en eigentijdse uitstraling gekregen wat past bij een moderne en goed georganiseerde beurs.

Uiteraard kan het Dutch Audio Event alleen organiseert worden als de besmettingscijfers dusdanig laag zijn, dat er geen of beperkte restricties vanuit de overheid van toepassing zijn. Dit is ook een stuk voorzorg richting deelnemers en bezoekers, het overleggen van een negatief testbewijs kan deel gaan uitmaken van de toegangscontrole om zo de veiligheid van iedereen te garanderen.

Het toelaten van een onbeperkt aantal bezoekers zal wellicht niet kunnen, in dat geval zullen we met tijdslots gaan werken en een avondopenstelling organiseren. De komende weken meer over de ontwikkelingen van het Dutch Audio Event 2021! Koop hieronder je tickets!

Reacties

  • Sels says:

    Leuk ,
    Heb het gemist!

  • Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Privacy Preference Center