Blog

Dutch Audio Event 2022 op 8 en 9 oktober: Koop nu tickets!

Koop HIER tickets voor het Dutch Audio Event 2022

Op zaterdag 8 en zondag 9 oktober aanstaande organiseren wij weer, in samenwerking met Hifi.nl, het Dutch Audio Event. De grootste en gezelligste Hifi beurs van de Benelux! Het Dutch Audio Event is een hoogstaande show met dit jaar meer partijen dan ooit! Live muziek, meer dan 80 kamers gevuld met de mooiste apparatuur, luidsprekers en toebehoren. Maar u zal ook bijzonder vinyl en (high-res) cd’s aantreffen. Om ook de jeugd te helpen om zich te gaan interesseren in onze prachtige wereld van de muziekweergave is er voor de jeugd tot 15 jaar gratis toegang!

Locatie is, zoals ‘altijd’, De Koningshof in Veldhoven -Locht 115 / 5504 RM – vlakbij Eindhoven. Uitstekend bereikbaar met zowel openbaar vervoer als de auto. Klik HIER voor de routeplanner (OV en auto). Er is ruim voldoende parkeergelegenheid op het terrein en parkeren is gratis.

Koop HIER tickets voor het Dutch Audio Event 2022

Graag tot ziens op het Dutch Audio Event 2022 op zaterdag 8 en/of zondag 9 oktober!

Reacties

  • Frank says:

    Hartstikke leuk en mooi dat dit event wee georganiseerd wordt. Vorig jaar ook weer genoten van alle mooie “spullen” dit beluisterd konden worden. Ik ben weer van de partij?

  • Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Privacy Preference Center