Reviews

NCF Powercords, Een groot succes!

De NCF NanoFlux overtreft mijn grootste verwachtingen, wat een ‘muziekmonsters’ die kabels. Ik heb ze aangesloten tussen de wandcontactdozen en de verdeeldozen van de set (een op digitaal en een voor analoog) en wat er dan gebeurt….. Wauw. Meteen koud uit de doos al heel veel belovend maar na een paar weken inspelen is het werkelijk fenomenaal wat deze powercords doen.

Ik neem nog rustig de tijd om ze te vergelijken met ander moois uit die prijsklasse (voor de komende Nieuwsbrief uiteraard) maar dit gaat wel zo veel verder als alles wat ik tot nu toe gehoord heb, on-ge-lo-fe-lijk!! Muziek met een hoofdletter M, zo natuurlijk, gedetailleerd, los en verfijnd muzikaal en met een enorme timbre rijkdom, zo heb ik het nog nooit gehoord (maar ja, dat wist jij natuurlijk al wel wat mij te wachten stond….).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Privacy Preference Center