Events

New Music HiFi Show 2010

Zaterdag 9 en zondag 10 oktober staan we op de New Music Hifi Show 2010. Met onderstaand persbericht blikken we alvast vooruit op de mooiste systemen en componenten die we laten zien en horen.

Single Ended Triode versterking en hoogrendement luidsprekers zijn samen in staat tot wonderen. En al helemaal als die combinatie van Audio Note is. Zij hebben zich meer dan wie dan ook verdiept in de geheimen van deze ultieme combinatie. Audio-Life laat je op de New Music Hifi Show 2010 in hun luisterkamer horen waar zo’n systeem toe in staat is.

Het Audio Note systeem

Het Audio Note systeem bestaat op de eerste plaats uit een ‘Baby Ongaku’ versterker. Deze is volledig gebaseerd op de legendarische Ongaku, maar is ruim 4x goedkoper (o.a. door gebruik van koper in plaats van zilver en iets minder sexy transformatoren). Als bron zijn er het CDT Five CD-loopwerk en de DAC5 Special, beide uit de toplijn van Audio Note. De luidsprekers zijn de meer eenvoudige AN-E/Lx HE met een rendement van 98dB. We laten je maar al te graag horen dat dit systeem deze relatief betaalbare luidsprekers (de een na goedkoopste uit de Audio Note AN-E serie) laat klinken alsof ze onbetaalbaar zijn.

Over Audio Note

Audio Note is bekend van een zeer uitgebreide reeks aan allerlei componenten. Ze bouwen versterkers (geïntegreerd, voor- en eind-), CD-spelers (ook losse CD-loopwerken en DAC’s), vele phono componenten (draaitafels, toonarmen, elementen, voorversterkers, MC Step-up) bekabeling en luidsprekers. De prijzen variëren van betaalbaar tot… onbetaalbaar. Maar altijd is er de bekende ‘Audio Note magie’. En alle liefhebbers zullen je hetzelfde vertellen: als je er door gegrepen bent, vergeet je al het andere en ben je klaar voor de rest van je leven.

Furutech primeurs

Furutech wordt uitgebreid gepresenteerd en heeft meerdere primeurs! De belangrijkste is natuurlijk die van de GT40 USB DAC / Phono ADC. Niet alleen een hoge kwaliteit USB-dac, maar ook de perfecte manier om je LP’s te digitaliseren via de phono-ingang. Daarnaast is de GT40 in te zetten als dedicated (phono)voorversterker en hoofdtelefoonversterker. Andere primeurs zijn uit de prachtige, compromisloze Carbon-series met onder andere speakerterminals, RCA- en XLR pluggen.

Audio-Life is importeur van Audio Note, Furutech, 47 Labs, JM Reynaud, Sun Audio, GOTO en Loricraft/Garrard.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Privacy Preference Center