Nieuws

Nieuw: JBL L100 Classic

JBL L100 Classic

Dat alles wat van vroeger is, beter is, dat is natuurlijk een fabel van de aller oudsten. Maar we kunnen ons niet aan de indruk onttrekken- laat ik het voorzichtig zeggen-  dat de apparatuur van vroeger minstens even goed is als die van vandaag. Neem een gemiddelde Marantz versterker van heden en vergelijk die maar eens met een apparaat van 30 jaar terug en luister zelf. Innovaties van vandaag zijn soms verkapte kostenbesparingen….. Helaas.

Nog steeds zijn er goddank(!) een aantal fabrikanten die weten hoe je met de hedendaagse techniek die sound kan produceren zoals wij vinden dat die zou moeten klinken. Rijk, levendig, rond en met natuurlijke klankkleur. Hout van een cello en koper van een hoorn. Dát moet je kunnen horen en is wat ons betreft heel veel belangrijker dan het hi-end opdringerige geluid. Soms zelfs ronduit vermoeide sound waar je dan ook nog eens een keer tienduizenden euro’s voor moet betalen. Er zijn liefhebbers die dat mooi vinden, vast en zeker, maar die zullen bij ons niet slagen.

De nieuwe JBL L100 hoorden wij kort gelden na een bezoek bij de importeur. Wij zijn onder de indruk, naast het heerlijke jaren 70 gevoel dat deze speakers opwekken is de sound eindeloos. Hier kunnen wij uren naar luisteren. Echt fantastisch zoals deze speakers in staat zijn om die dingen weer te geven in de muziek zoals wij vinden dat het moet zijn. JBL doet dat overigens met de meeste van hun systemen. Ze weten hoe je een gesauteerde, toch droge gecontroleerde sound moet neerzetten. De L100 van JBL is voor ons een hoogstaand nummer die met plezier staat te spelen in onze winkel. Want niet alleen voorziet de JBL L100 in een lekkere sound, de looks geven ons ook een dikke glimlach, iedere keer als wij ze zien!

De JBL L100 ken je misschien wel van de Maxwell reclame:

https://www.youtube.com/watch?v=-uv1PxInJnY

De heren van Jackass deden dit dunnetjes over:

Wij kunnen overigens je veiligheid garanderen bij ons in de winkel, kom gerust langs om een keer te luisteren!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Privacy Preference Center