Nieuws

Brengen, ophalen en persoonlijk contact

Bij Audio-Life begrijpen we dat sommige dingen in het leven net dat beetje extra aandacht nodig hebben. Zeker in tijden waar een regulier winkelbezoek helaas niet mogelijk is vanwege de recente lockdown in Nederland, die in ieder geval tot en met 19 januari 2021 zal duren.

Wij zijn doorgaans zo flexibel mogelijk en bieden je daarom de mogelijkheid om toch gebruik te maken van persoonlijke advies. Wij kunnen de volgende assistentie bieden tijdens de lockdown periode:

– Wij blijven onze ondersteuning via de website voortzetten en bezorgen je aankopen zoals gewoonlijk bij je thuis.
– Wij bieden nog steeds de mogelijkheid tot ‘afhalen en bezorgen in winkel’
– Deze service is beschikbaar op maandag-zaterdag van 10.00-15.00 uur.
– Indien je persoonlijke begeleiding wenst, kan dit via een vooraf gemaakte afspraak worden geregeld. Maak een afspraak door ons te bellen op: +31 6 24 38 03 28 of stuur een e-mail naar: info@audio-life.nl. Geef zo ​​specifiek mogelijk aan wat je tijdens de afspraak wilt bespreken, zodat we de juiste voorafspraken kunnen maken. Vanzelfsprekend hebben we alle nodige regelingen getroffen op basis van de protocollen die worden geadviseerd door onze lokale autoriteiten en het Nederlandse R.I.V.M. De gezondheid en veiligheid van onze klant en ons personeel is onze absolute prioriteit, en je kunt er zeker van zijn dat jouw welzijn onze volledige aandacht heeft. Wij kijken ernaar uit om je op alle mogelijke manieren te blijven helpen.


Vriendelijke groeten,
Caspar, Hans, Maarten & Julius

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Privacy Preference Center