Events

Private Sessions: G.I.P. Show

In een intieme en gezellige setting en met respect voor de COVID maatregelen organiseert Audio-Life de private sessions. Informeel in een kleine gezelschap naar muziek luisteren. Op hoog niveau en met bijzondere componenten. De eerste sessies zullen we doen met de prachtige G.I.P. luidsprekers, die een exact kopie zijn van het echte oude Western Electric. Die muzikaliteit gaan we proberen over te brengen. Voel je welkom!

Op 6 en 7 november nodigen wij je uit om te komen luisteren naar de bijzonderen G.I.P luidsprekers, inclusief de beroemde 597 tweeter, in combinatie met de Zanden 6000 geïntegreerde versterker. Een versterker die rijk en warm klinkt en een buitengewoon goede combinatie is met G.I.P. Laboratory. Ook zullen wij gebruik maken van de muzikale LAB 12 DAC met de geweldige XODOS streamer.

Daarnaast hebben we ook een primeur: Wilking draaitafels! Een product van eigen bodem. Prachtig gebouwd en echt een muzikaal beest. Deze maken we compleet met een Audio Note I/O element en Audio Note step-up 9. Het wordt één groot feest! Je kan hier in een klein groepje van maximaal 3 mensen van genieten. Neem jij zelf ook een bijzondere opname mee?

Wilking

De sessies:
Vrijdag 6 november: 10:00 – 12:00 uur, 12:00 – 14:00 uur & 14:00 – 16:00 uur
Zaterdag 7 november: 10:00 – 12:00 uur, 12:00 – 14:00 uur & 14:00 – 16:00 uur

We verzoeken je vriendelijk om je aan te melden voor de sessies door middel van een mail naar info@audio-life.nl. Als je je eigen mondkapje vergeten bent, hebben wij hier mondkapjes beschikbaar. We kijken uit naar je komst!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Privacy Preference Center