Nieuws

Zaterdag 22 April: AudioLife & TRPTK Show

Audio-Life organiseert in samenwerking met TRPTK een show rond de merken Sonus Faber, Airtight, Merging Technologies en Furutech.

Wij heten iedereen van harte welkom komende zaterdag van 10.00 uur tot 16.00 uur bij Audio-Life voor een daverende show met de nieuwe Sonus Faber Amati Tradition. De nieuwe Amati uit de beroemde Homage lijn zal de gehele dag tot uw beschikking staan. De Amati zal worden aangestuurd met de beroemde Airtight buizen voor en eindcombinatie. Als voor versterker gebruiken wij de ATC 2 en de eindversterkers bestaan uit een set ATM3 monoblokken. Airtight, Sonus Faber is internationaal gezien een veel gehoorde combinatie. En wij denken terecht. Uiterlijk zijn deze merken van grote schoonheid en de klank zo uitgesproken muzikaal en vanzelfsprekend.

Als bron zetten wij de zeer vooruitstrevende NADAC in van merging technologies in combinatie met Roon.

Dat alles zal worden aangesloten met de Furutech Nanoflux lijn. De Nano Flux series behoort tot de beste bekabeling van dit moment. Wij zullen jullie tijdens de show alles kunnen vertellen en verschillen laten horen van deze bekabeling. Met name de nieuwe NCF technologie is ronduit verbazingwekkend goed.

TRPTK is een van de meest letterlijk- toonaangevende bedrijven op het gebied van opname techniek en mastering. Wij willen dan ook heel graag van de gelegenheid gebruik maken om met name ook hun muziek ten gehore te brengen. Eerste klas musici eerste klas recordings.

Wij denken dan wij in deze combinatie een show neerzetten die klankmatig interessant is om te horen en te zien. Kom luisteren, drink een goede koffie of thee, uiteraard voorzien van lekkernij en laat je verassen.

Tot zaterdag! We heten je van harte welkom.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Privacy Preference Center