Innuos

Innuos bestaat sinds 2009 en is een bedrijf afkomstig uit de U.K.. Innuos ontwerpt en designed hoge kwaliteit muziek streamers & netwerkspelers, inclusief eigen ontwikkelde software (InnuOS).
De producten van Innuos zijn gemaakt om de bediening en het gebruik eenvoudig te houden, maar met behoud van alle functionaliteiten en goede geluidskwaliteit!

Bij Innuos willen ze naast de juiste producten voor de eindgebruiker ook eerste klas service bieden. Door het nauw samenwerken met eindgebruikers en dealers weten de technici van Innuos wat de wensen zijn van de luisteraars.

Een van de sterke punten is dat ze in huis hun eigen software ontwikkelen: InnuOS, zodat de integratie met andere systemen probleemloos verloopt.

Ze maken de producten zo dat je vele jaren probleemloos kan genieten van de producten, dit door middel van betrouwbare hardware en stabiele software. De hardware wordt grondig onderhanden genomen door de programmeurs. Er wordt dus niet zomaar een moederbord in plaatsen. Met als resultaat fantastische geluidskwaliteit!

Eerst zien, dan geloven? Kom dan langs in de winkel!