Zegers Music Innovations

In 2016 werd ZMI Audio opgericht.  ZMI audio ontwerpt vlakke luidspreker systemen. 
De Oprichter Kristoffer Zegers is fervent voorstander van geluidssystemen die zonder kast zijn opgebouwd.  De nadelen van kastloze systemen zijn klein t.a.v. de  voordelen van deze systemen die hieronder worden omschrijven.  
 
Het idee: weergave van de frequenties van 40 tot 400 Hz, het laag en het midden-laag,  kunnen in een vlak luidspreker systeem zonder kastresonanties gereproduceerd worden.   Een snelle, droge basweergave die prima in verhouding staat met het middenhoog gebied is een sterk punt.  Met een vlak luidspreker systeem, of wel Open Baffle systeem kunnen de conussen van de luidsprekerunits vrij in de lucht zonder enige remming hun werk doen, er is geen enkele vorm van compressie of luchtdrukverschil. Echter dit grote pluspunt is eigenlijk nog niet de hoofddrijfveer van ZMI audio om dit systeem te ontwikkelen. Dit gaat vooral om de luchtige, grote, haast grijpbare holografische ruimtelijkheid van deze open baffle systemen. Dit maakt het ontwikkelen van een dergelijk systeem tot een passie voor ZMI! Ze gingen compromisloos op zoek naar een weg waar fouten niet kunnen ontstaan in het gehele bouwplan, zodat enkel de muzikale werkelijkheid overblijft. De zoektocht naar puurheid, naar de juiste verhoudingen, met zo min mogelijk onderdelen in het wisselfilter die het signaal kunnen versluieren. Less is more. De kunst van het weglaten.
 
Muzieksystemen gemaakt door musici en ontwikkeld voor musici. Oprichter Zegers is werkzaam als componist in binnen en buitenland maar heeft ook veel opnames gemaakt bij concerten, instrumenten gesampled voor zijn eigen muziek en veel ervaring met het masteren van (zijn) muziek. Hij  heeft altijd gezocht naar hét systeem dat foutloos is qua productie maar wel in het bezit blijft van het juiste timbre, detaillering in overvloed zonder analytisch te zijn. 
 
Foutloze weergave in alle aspecten kan een ervaring van muziek beleven genereren waarbij men kan vergeten dat men naar een reproductie luistert. Motto: alles wat in de opname geregistreerd is zo weergeven zoals het bij de opname ook bedoeld was.