47 Laboratory Model 4700 Power Humpty 25W

 2,662.00

De Power Humpty is de voeding voor de Gaincard en gebruikt een handgewikkelde C-kern trafo. Wij hebben veel trafo’s geprobeerd, maar nog geen betere gehoord dan deze Power Humpty. Elke combinatie van Power Humpty en Gaincard klinkt anders.

  • Altijd persoonlijk en deskundig advies
  • Gratis audio-sessie in onze audio-room in Buren
  • Wereldwijde levering

De Power Humpty is de voeding voor de Gaincard en gebruikt een handgewikkelde C-kern trafo. Wij hebben veel trafo’s geprobeerd, maar nog geen betere gehoord dan deze Power Humpty. Elke combinatie van Power Humpty en Gaincard klinkt anders. De volgende combinaties zijn mogelijk:

25w Gaincard + 25w 4700 Power Humpty

Dit zou je de ‘standaard’ combinatie kunnen noemen die vanzelfsprekend alle belangrijke muzikale eigenschappen van 47 Labs in zich heeft: klinkt natuurlijk, vloeiend, dynamisch en ‘snel’. Nóg subtieler dan de Shigaraki, laat nóg meer natuurlijke klankkleuren horen.

25w Gaincard + 50w 4700 Power Humpty

Hier wordt de subtiele, natuurlijke en levensechte klank van de 25w Gaincard gecombineerd met de drive, kracht en punch van de 50w Power Humpty. Voor de meeste luidsprekers is dit de mooiste combinatie (hoewel smaakafhankelijk).

50w Gaincard + 50w 4700 Power Humpty

Het grote verschil met de 25w Gaincard is dat de 50w versie iets krachtiger en energieker klinkt. Meestal geef je hier een klein beetje subtiliteit en natuurlijkheid voor op. We zeggen ‘meestal’, omdat het nogal luidsprekerafhankelijk is wat mooier klinkt. In een goede combinatie kan ook de 50w Gaincard bijzonder subtiel en natuurlijk klinken (en in ieder geval subtieler dan welke transistor dan ook:)

In alle gevallen is het aan te bevelen om met een tweede Power Humpty te werken (de Gaincard is dan echt mono opgebouwd). Met het toevoegen van een tweede voeding wordt de soundstage breder en dieper. Instrumenten staan losser van elkaar (zowel qua plaatsing als klank) en het geheel klinkt overtuigender en krachtiger.

Boek een demo met de 47 Laboratory Model 4700 Power Humpty 25W

  • MM slash DD slash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Specificaties

Vermogen

25 Watt (8 Ohm), 34 Watt (4 Ohm), per kanaal

Privacy Preference Center