Acoustic Plan DigiMaster

 3,142.00

De Acoustic Plan DigiMaster is de andere helft van de DriveMaster CD-transport. Gezamenlijk maakt het een volwaardige CD-speler.

  • Altijd persoonlijk en deskundig advies
  • Gratis audio-sessie in onze audio-room in Buren
  • Wereldwijde levering

De Acoustic Plan DigiMaster is de andere helft van de DriveMaster CD-transport. Gezamenlijk maakt het een volwaardige CD-speler.

De DigiMaster kan via USB en S/PDIF (via een BNC connector) signalen tot 24bit/192Khz ontvangen. Maar vergis je niet; er wordt in de DigiMaster geen gebruik gemaakt van upsampeling/oversampeling (geïnspireerd door 47 Labs), wat een hoop problemen voorkomt. Mede hierdoor klinkt de DigiMaster helemaal niet ‘digi’.

Wel is er een analoog filter ontwikkeld dat vervormingen verwijderd, hierbij wordt de cut-off frequentie automatisch aangepast naar de huidige sampling rate. Hierna volgt een volwaardige buizen-eindtrap – met custom made condensatoren en spoelen – die het analoge signaal versterkt met een lage impedantie (fijn voor versterkers).

De USB werkt overigens asynchroon, wat betekent dat de clock in de DigiMaster bepaald wat er gebeurd (en niet de clock in de computer). Door middel van de iCoupler (inductieve koppeling) worden de computer en DigiMaster galvanisch van elkaar gescheiden.

Hoe klinkt het?

Dat wil je natuurlijk weten. Het heeft de relaxtheid, vloeiendheid en het “analoge” karakter van non-oversampeling DAC’s. Verder nodigen we je vooral uit eens te komen luisteren.

Wordt geleverd met externe voeding (kan worden geupgrade naar een nog betere, schakelende voeding).

Boek een demo met de Acoustic Plan DigiMaster

  • MM slash DD slash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Specificaties

Ondersteunde formaten

Max. 192 kHz

Ingangen

S/PDIF, USB

Uitgangen

RCA

Privacy Preference Center