ADL EH008

 187.00

De Alpha Design Labs EH008 is zo verfijnd, dat het in staat is om stemmen en instrumenten met toonnauwkeurigheid te hanteren en een goed gevoel voor schaal van geluid te brengen. De ADL EH008 is een zeer gedetailleerd ontwerp dat niet analytisch klinkt; het combineert alles samen op een muzikaal coherente manier.

  • Altijd persoonlijk en deskundig advies
  • Gratis audio-sessie in onze audio-room in Buren
  • Wereldwijde levering

De Alpha Design Labs EH008 is zo verfijnd, dat het in staat is om stemmen en instrumenten met toonnauwkeurigheid te hanteren en een goed gevoel voor schaal van geluid te brengen. De ADL EH008 is een zeer gedetailleerd ontwerp dat niet analytisch klinkt; het combineert alles samen op een muzikaal coherente manier. Een goed oortelefoonontwerp doet meer voor een product dan alleen het leveren van een nauwkeurige muziekreproductie. Het moet een emotionele en intieme verbinding met de luisteraar creëren en dit bereiken met ongeëvenaarde comfort en stijl. Dat is de reden waarom je voor de ADL EH008 moet kiezen!

Dual Dynamic-drivers

De Dual Dynamic-drivers, die met ‘Alpha Cryo’ zijn behandeld, bieden een ongelooflijk hoge resolutie voor het hele scala aan geluidsweergave. Een krachtige 8mm laag/middenfrequentie-driver is gepositioneerd in een speciale baskamer, direct achter een hoogfrequent titanium driver en levert geluid in hoge resolutie. De binnen- en buitenbehuizingen van de EH008 zijn ontworpen voor driver-stabilisatie en superieure demping. Dit alles draagt ​​bij aan een verbluffend en realistisch geluidsveld, waarmee je dieper dan ooit in je favoriete opnames kunt duiken.

Het gevoel dat er niets tussen jou en de muziek staat

Het leveren van deze buitengewone prestaties zou niet zo zinvol zijn als Alpha Design Labs het niet in een sexy, maar uiterst comfortabel, pakket zou kunnen aanbieden. Van de prachtige geslepen aluminium eindplaten tot de glanzende afwerking op de koolstofvezelbehuizingen, alles klopt bij de ADL EH008! De buitenste ringafdichtingen verbeteren de geluidsisolatie en verhogen het comfortniveau, terwijl het lichtgewicht ontwerp van ±15 gram het gevoel compleet maakt dat er niets tussen jou en de muziek staat.

Boek een demo met de ADL EH008

  • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Specificaties

Constructie

Gesloten

Connectoren

3.5mm TRS

Bluetooth

Nee

Noise-cancelling

Nee

Drivers

8mm & 5.8mm Alpha Magnet Drivers

Gevoeligheid

100 dB SPL (130mW)

Frequentierespons

20 Hz – 20 kHz

Gewicht

15 gram

Privacy Preference Center