AirTight ATM-2211 Power Amplifier

 32,000.00

De Air Tight ATM-2211 mono-versterkers zijn een feest om naar te luisteren. Krachtig maar vooral snel ondanks de grote trafo’s. De 211-buizen geven een mooi, goor en rons geluid. Het extra vermogen geeft een gevoel van controle over de muziek en dat versterkt het live-gevoel bij iedere plaat of CD die je draait.

  • Altijd persoonlijk en deskundig advies
  • Gratis audio-sessie in onze audio-room in Buren
  • Wereldwijde levering

De Air Tight ATM-2211 mono-versterkers zijn een feest om naar te luisteren. Krachtig maar vooral snel ondanks de grote trafo’s. De 211-buizen geven een mooi en rond geluid. Het extra vermogen geeft een gevoel van controle over de muziek en dat versterkt het live-gevoel bij iedere plaat of CD die je draait.

Dit project begon met een simpele vraag: “Hoe kunnen we genieten van een prachtig geluid van een 211 triode buis met moderne luidspreker?” Airtight is begonnen met het opnieuw kijken naar de karakteristieken van 211 buizen gebaseerde versterkers en moderne luidsprekers. Een herontdekking van “Local Negative Feedback (LNFB)” die ze ook al hebben toegepast op de nieuwe 300B versterker zit nu ook in de ATM-221!

AirTight koppelde deze techniek aan een moderne hoogwaardige uitgangstransformator. Deze configuratie zorgt voor een levendigheid en sensatie van de 211 buis in een breed klankbereik met diepte. De LNFB biedt ook een passende dempingsfactor voor 211 buizen die slechts een dempingsfactor van ca. 2 bij gebruik zonder NFB.

Boek een demo met de AirTight ATM-2211 Power Amplifier

  • MM slash DD slash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Specificaties

Vermogen per kanaal

22 Watt (8 Ohm)

Privacy Preference Center