AirTight ATM-2 Plus

 19,500.00

Airtight heeft de originele ATM-2Plus in 1988 uitgebracht. Deze KT-88 push-pull versterker heeft meerdere awards ontvangen en is een van de langslopende versterkers ooit in het assortiment van Airtight. Nu hebben ze dit model gerenoveerd om de KT-88 push-pull versterker opnieuw te definiëren met 30 jaar technische expertise van AirTight.

  • Altijd persoonlijk en deskundig advies
  • Gratis audio-sessie in onze audio-room in Buren
  • Wereldwijde levering

Airtight heeft de originele ATM-2Plus in 1988 uitgebracht. Deze KT-88 push-pull versterker heeft meerdere prijzen ontvangen en is een van de langslopende versterkers ooit in het assortiment van Airtight! Na 30 jaar heeft Airtight besloten dit model opnieuw te ontworpen en het eindresultaat kun je bij Audio-Life beluisteren. 

De nieuwe ATM-2Plus is een volledig nieuw ontworpen eindversterker. Alle circuits inclusief 1e en 2e versterking en interne constructies zijn opnieuw ontwikkeld. Vintage KT-88-buizen bijna onmogelijk te verkrijgen. Airtight’s focus lag op het verlagen van de spanning van de buis met behoud van het uitgangsvermogen voor een langere levensduur van de buis en een stabiele werking van de versterker.

Voor het optimale werkpunt van KT-88/6550-buizen hebben we 6CG7 / 6FQ7-buizen gebruikt die krachtiger zijn dan de originele 12AU7 buizen voor een grotere amplitude en minder distortion. AirTight heeft ook de Negative Feedback opnieuw ontworpen om de dempingsfactoren te optimaliseren zodat deze overeenkomen met de luidspreker van vandaag. De Output transformator is een belangrijke componenten voor Power Amplifier. In de ATM-2Plus zijn zonder aarzeling nieuwe Tamura`s 100W-klasse grote uitgangstransformatoren gemonteerd om overschotten bij laagte mogelijk te maken. Voor kritische krachttransformatoren hebben we besloten om op maat gemaakte handgewikkelde / papier gewikkelde transformatoren door de Japanse vakman te laten maken voor een helderder en groter geluidsbeeld.

Het exterieurontwerp van ATM-2Plus is vergelijkbaar met zijn voorganger, maar het nieuwe chassisontwerp verbergt bevestigingsmiddelen door gebruik te maken van een nok en een stevige frameaarding te garanderen. Een andere nieuwe functie is dat de zekeringen sneller kapot zullen gaan, om de versterker te beschermen tegen storingen in de uitgangsbuizen.

Traditiegetrouw worden in ATM-2Plus geen printplaten gebruikt en worden alle assemblages en bedrading van ATM-2Plus gedaan door onze vakmensen in de AirTight-fabriek in Takatsuki, Osaka.

Deze versterker staat bij ons in de winkel, kom gerust even luisteren!

Boek een demo met de AirTight ATM-2 Plus

  • MM slash DD slash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Specificaties

Privacy Preference Center