Audio Note CDT One/II

De Audio Note CD One/II is Audio Note’s CD-transports met een van de beste prijs-kwaliteitverhoudingen voor de veeleisende muziekliefhebber. Voor wie op zoek is naar de best mogelijke geluidskwaliteit in een enkele, kleine maar perfect gevormde verpakking, is er geen superieure keuze dan de CD One/II.

  • Altijd persoonlijk en deskundig advies
  • Gratis audio-sessie in onze audio-room in Buren
  • Wereldwijde levering

De Audio Note CDT One/II is Audio Note’s CD-transports met een van de beste prijs-kwaliteitverhoudingen voor de veeleisende muziekliefhebber. Voor wie op zoek is naar de best mogelijke geluidskwaliteit in een enkele, kleine maar perfect gevormde verpakking, is er geen superieure keuze dan de CDT One/II.

Terwijl de rest van de audiofiele wereld doorgaat met de waanzinnige en uiteindelijk tot mislukken gedoemde liefdesaffaire met de momenteel modieuze oogst van wat wordt beweerd als ‘hoge resolutie’ computerbronnen, blijven wij bij Audio Note (UK) nog meer informatie en kwaliteit halen uit Red Book CD, wat nog steeds het beste, op dit moment beschikbare digitale muziekformaat is.

Audio Note (UK) is zeer kritisch over het digitale medium zoals dat door de compact disc wordt gepresenteerd; we hopen oprecht dat ook u dit transport losbreekt van de ‘digitale mal’ die we allemaal zo gewend zijn, en zo een nieuw venster opent op uw CD-collectie.

Het is speciaal ontworpen voor sonische prestaties in plaats van technische specificaties, en voldoet aan alle Audio Note (UK) Entry Level criteria.

Boek een demo met de Audio Note CDT One/II

  • MM slash DD slash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Specificaties

Afmetingen

98mm (h) x 300mm (w) x 270mm (d)

Gewicht

3.5 kg

Privacy Preference Center