Audio Note M5 RIAA

De Audio Note (UK) M5 Voorversterker is speciaal ontworpen voor sonische prestaties in plaats van technische specificaties, en voldoet aan alle Audio Note (UK) Niveau 3 criteria.

  • Altijd persoonlijk en deskundig advies
  • Gratis audio-sessie in onze audio-room in Buren
  • Wereldwijde levering

De Audio Note (UK) M5 Voorversterker is speciaal ontworpen voor sonische prestaties in plaats van technische specificaties, en voldoet aan alle Audio Note (UK) Niveau 3 criteria: –

  • Zuivere klasse A performance
  • Geen negatieve feedback
  • Enkelvoudig beëindigde circuittopologie
  • Buizenrectificatie
  • Materialen en kwaliteit van de componenten

Het is bekend dat voor een nauwkeurige weergave van muziek, en niet alleen van geluid, de zuiverheid van het binnenkomende signaal behouden moet blijven. Het is daarom niet moeilijk om te concluderen dat, om dit doel te bereiken en de muzikaliteit van de oorspronkelijke uitvoering te behouden, de complexiteit van het circuit zelf tot een minimum moet worden beperkt. In reactie hierop maakt de M5 Voorversterker gebruik van een single-ended, zero feedback circuit topologie. Dit is eenvoudigweg het meest lineaire ontwerp dat mogelijk is, waarbij de werking van een zuivere klasse A-klep vereist is en er geen behoefte is aan een fasesplitter, die onnodige crossover-vervorming introduceert.

In tegenstelling tot het merendeel van de audio-industrie, ontwerpen wij onze circuits met het doel om niet-harmonische en tijdbasisanomalieën te minimaliseren, in plaats van het produceren van verdwijnende kleine harmonische of lage intermodulatievervormingsmetingen. Deze niet-harmonische amplitude- en tijdbasisvervormingen hebben een zeer waarneembare en nadelige invloed op de signaalgolfvorm, en het is veel belangrijker om deze factoren aan te pakken dan deel te nemen aan het steeds irrelevanter wordende getallenspel dat “perfect measured response” nastreeft.

Als gevolg daarvan is de M5 ontworpen voor maximale lineariteit en minimale transiënte vervorming, en wordt de noodzaak van schadelijke “corrigerende” maatregelen, zoals inherent foutgevoelige feedbacklussen, vermeden.

In plaats van afzonderlijke regelaars voor volume en balans te gebruiken, is de M5 Lijn uitgerust met een speciale Audio Note (UK) getrapte verzwakker voor elk kanaal. Dit brengt niet alleen de enorme verbeteringen in geluidskwaliteit die verwacht worden van de nu legendarische Audio Note (UK) getrapte verzwakkers, maar biedt ook een niveau van kanaalbalansnauwkeurigheid dat onmogelijk te bereiken is met conventionele volume- en balanspotentiometers.

De M5 Voorversterker is voorzien van een ECC82 en 7044 lijntrap en maakt gebruik van een 6X5 klepgerectificeerde voeding op basis van de Galahad PSU van de M10. Deze voeding bevat ook een ECL82 voor de spanningsregeling en een 5651 als spanningsstabilisator. Audio Note (UK) Koperen bedrading, tantaalweerstanden, SILMIC-filtercondensatoren en Audio Note (UK) koperfolie-signaalcondensatoren worden in het hele circuit gebruikt, samen met zelf ontworpen en geproduceerde, op maat gemaakte Audio Note (UK) uitgangstransformatoren die voorzien zijn van een HiB-core en koperen wikkelingen. De M5 Linealso heeft ook een correct ontworpen en geïmplementeerd gebalanceerd uitgangscircuit.

Het hart van de M5 RIAA is een uitzonderlijk fijne Moving Magnet fonostage die gebruik maakt van drie GE 6072a / 12AY7 kleppen. Dit wordt gevolgd door een ECC82 en 5687 lijntrap, en beide secties worden gevoed door hun eigen specifieke 6X5 klepgerectificeerde voeding op basis van de Galahad PSU van de M10. Deze voedingen bevatten ook een ECL82 voor de spanningsregeling en een OB2 als spanningsstabilisator. Audio Note (UK) Koperen bedrading, tantaalweerstanden, SILMIC condensatoren en Audio Note (UK) koperfoliecondensatoren worden in het hele circuit gebruikt, samen met zelf ontworpen en geproduceerde, op maat gemaakte Audio Note (UK) uitgangstransformatoren die voorzien zijn van IHiB dubbele c-cores en koperen wikkelingen. De M5 RIAA heeft ook een correct ontworpen en geïmplementeerd gebalanceerd uitgangscircuit.

Boek een demo met de Audio Note M5 RIAA

  • MM slash DD slash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Specificaties

Ingangsimpedantie

100k Ohm – Line Level, 47k Ohm – Phono

Ingangsgevoeligheid

126 mV voor 1V output

Gewicht

16 kg

Afmetingen

140 x 440 x 410 mm

Privacy Preference Center