Auralex Sustain Lens

 350.00

Akoestiekverbetering is gericht op het verbeteren van het geluid in de ruimte. Door een goede combinatie van (laag-)demping, diffusie en absorptie, kan zo een flinke verbetering van de nagalmtijd worden gerealiseerd. Maar ook kwesties als een diep stereo-beeld, rust, plaatsing van de muziek een grote ‘sweet-spot’ en een zuivere basweergave.

  • Altijd persoonlijk en deskundig advies
  • Gratis audio-sessie in onze audio-room in Buren
  • Wereldwijde levering

De Auralex Sustain Lens is ervoor om jouw audioset te laten klinken zoals de ontwerper het bedoeld heeft! Akoestiekverbetering is gericht op het verbeteren van het geluid in de ruimte. Door een goede combinatie van (laag-)demping, diffusie en absorptie, kan zo een flinke verbetering van de nagalmtijd worden gerealiseerd. Maar ook kwesties als een diep stereo-beeld, rust, plaatsing van de muziek een grote ‘sweet-spot’ en een zuivere basweergave.

Ondergewaardeerd maar zo belangrijk. Een akoestiek in je kamer waar je apparatuur en speakers goed tot hun recht komen. Het is een korte heldere zin maar wat is er nog steeds weinig aandacht voor dit in onze ogen toch belangrijke thema. We zien het vaak gebeuren; het budget wordt volledig vrijgemaakt om mooie apparatuur te kopen maar de akoestiek wordt vergeten, al dan niet bewust.

Auralex

Onze producten komen bij Auralex vandaan. Deze club heeft ten opzichte van de concurrenten een aantal grote voordelen. Van al hun producten zijn metingen beschikbaar in tegenstelling tot vaak peperdure oplossingen waarvan je je nog maar moet afvragen wat de daadwerkelijke werking of verbetering is. Daarnaast is er is een groot product aanbod in verschillende prijsklasse en de service en ondersteuning van deze club is echt fantastisch.

Boek een demo met de Auralex Sustain Lens

  • MM slash DD slash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Specificaties

Afmetingen

60cm x 60cm x 7,6cm

Privacy Preference Center