Aurender N10

 8,390.00

De Aurender N10 is een referentie-klasse Caching Music Server en Streamer. Het is verkrijgbaar in de kleuren zilver en zwart, en met 4 of 8 TB opslag. Op die laatste variant kun je tot zo’n 27.000 albums in CD-kwaliteit opslaan! Je sluit op de Aurender N10 een DAC aan via USB, optisch of via S/PDIF.

  • Altijd persoonlijk en deskundig advies
  • Gratis audio-sessie in onze audio-room in Buren
  • Wereldwijde levering

De Aurender N10 is een referentie-klasse Caching Music Server en Streamer. Het is verkrijgbaar in de kleuren zilver en zwart, en met 4 of 8 TB opslag. Op die laatste variant kun je tot zo’n 27.000 albums in CD-kwaliteit opslaan! Je sluit op de Aurender N10 een DAC aan via USB, optisch of via S/PDIF.

Nu denk je misschien, maar USB is toch helemaal niet geschikt voor high-end audio? Tot voorheen was dat inderdaad zo. Maar de Aurender N10 zit boordevol technologieën om de USB-output tot een audiofiel niveau te tillen. Zonder ruis, vervorming, jitter of compatibiliteitsproblemen direct naar je DAC. Uiteraard kun je je DAC ook aansluiten via coaxiaal of S/PDIF en van die extreem hoogwaardige kwaliteit genieten.

240GB SSD Cache

Ook harde schijven (HDD’s) zijn niet bepaald audiofiel. Ze trillen, maken een hoop geluid, en zijn vaak onbetrouwbaar. Eigenlijk wil je het liefste alles vanaf een Solid State Drive (SSD) streamen, maar dat is dan weer heel duur en biedt gelimiteerde opslag. De gulden middenweg is het systeem van Aurender in hun N10 – hier wordt een combinatie gemaakt van de 4TB of 8TB interne HDD voor alle opslag, met een SSD-cache van 240GB.

Wanneer je een album uitkiest via de iOS of Android app, wordt deze razendsnel overgezet naar de SSD-cache en wordt de harde schijf volledig uitgeschakeld. Op deze manier heb je dus geen last van alle vervelende ruis en problemen die een HDD op je systeem geeft. Met 240GB aan opslag kun je zelfs de langste albums in de allerhoogste formaten volledig cachen zonder probleem.

DSD Decoding FPGA

Veel DACs ondersteunen enkel DSD over hun USB-poort en niet via S/PDIF. En resampling is vaak ook geen oplossing. Maar wel met Aurender’s custom-made FPGA (Field Programmable Gate Array), die deze berekeningen ultra-precies en snel uitvoert. Op deze manier kun je alsnog naar DSD luisteren, maar dan zonder de nare bijwerkingen van traditionele DSD decoding.

Aurender Conductor App

Om de Aurender te bedienen kun je de Aurender Conductor App gebruiken. Hiermee kies je uit je favoriete albums, tracks en artiesten, maak je afspeellijsten, en pas je de settings aan van je apparaat. Op deze manier wordt muziek streamen weer een gemak en een genot!

De prijs is zonder 4TB/8TB HDD opslag.

Boek een demo met de Aurender N10

  • MM slash DD slash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Specificaties

Inputs

Gigabit Ethernet (LAN), USB 3.0

Outputs

Digitaal Coax, USB 2.0

SSD Cache

240 GB

Afmetingen

430mm x 83mm x 353mm

Gewicht

12.26 kg

Stroomverbruik

3.1W bij stand-by, 27W bij afspelen, 37W piekbelasting

Privacy Preference Center