Avantgarde Acoustic Trio G3

 74,000.00 76,100.00

De Avantgarde Acoustic Trio G3 is de spannendste, meest compromisloze en verreweg de meest bijzondere luidspreker die Avantgarde Acoustics ooit heeft ontworpen. Het is werkelijk een uniek trio. Uniek, omdat het onbeschrijfelijke geluid van deze hoornspeaker je transporteert naar een plek waarin je alles even kunt vergeten. Zet de wereld uit. Zet de Trio G3 aan.

  • Altijd persoonlijk en deskundig advies
  • Gratis audio-sessie in onze audio-room in Buren
  • Wereldwijde levering

De Avantgarde Acoustic Trio G3 is de spannendste, meest compromisloze en verreweg de meest bijzondere luidspreker die Avantgarde Acoustics ooit heeft ontworpen. Het is werkelijk een uniek trio. Uniek, omdat het onbeschrijfelijke geluid van deze hoornspeaker je transporteert naar een plek waarin je alles even kunt vergeten. Zet de wereld uit. Zet de Trio G3 aan.

De frameconstructie van de tweeter-unit is gebaseerd op een aluminium vlak profiel met interne verborgen kabelgeleiding. De 35 graden cantilever breekt de verticale lijnen en creëert een progressief silhouet. De kleinste van de drie sferische golfhoorns wordt zo benadrukt in de visuele waarneming.

Door de ontwerptypische hoek van 35 graden van de cantilevers lijkt de luidspreker boven de vloer te zweven. De eigenlijke verstelbare voeten of optionele spikes zijn verborgen onder het voetframe. De speciale spikebevestiging van massief aluminium vormt een uiterst stabiele composietstructuur met de luidsprekerstandaard, waardoor trillingen en schommelingen worden voorkomen.

Alle drivers staan op één verticale as. Dit betekent dat de akoestische centra zich allemaal in hetzelfde vlak bevinden. De afstand van de akoestische centra van de drivers tot de luisteraar is dus altijd identiek. De tweeter is gemonteerd op een precisieschuifrail. De coplanaire uitlijning kan dus nauwkeurig worden afgesteld.

De nieuwe XT3-tweeterunit is een volledig nieuwe ontwikkeling van Avantgarde Acoustic. Een extreem verlengde LongThrow tweeterhoorn in combinatie met de lage massa van de nieuwe XT3 tweeter-driver resulteert in indrukwekkende metingen en een delicaat, gedetailleerd geluid. Het lichtere ringvormige membraan kan veel sneller bewegen dan al onze vorige drivers. Het uitgebreide frequentiebereik tot 28.000 Hz zorgt zo voor een nog dynamischere en scherpere weergave.

Avantgarde ontwikkelde de ongewone ontwerpprincipes van deze referentiedriver meer dan 30 jaar geleden en hebben dit concept in de loop der jaren geperfectioneerd. Een compressieverhouding die neigt naar nul, een impedantie van 27 Ohm, een rendement van 109 dB, een 570 mm omnidirectionele hoorn en de Airgate luchtfiltertechnologie. Voor Avantgarde Acoustic is de XM3 de beste midrange unit die verkrijgbaar is.

De bolvormige hoorn van de XL3 heeft een diameter van 950 mm, een lengte van 650 mm en een hoornopening van 100 mm. Dat is niet alleen behoorlijk groot, maar ook behoorlijk uniek. De XL3 hoorn driver is uitgerust met alles wat je goed en dierbaar is. TripleLayerCompount membraan, AirGate filter, SphericDome architectuur, enz. enz. Superieure technologieën gebaseerd op meer dan 30 jaar ervaring, gecombineerd met een ongeëvenaarde productieprecisie. Avantgarde’s basiseenheid XL3. Garant van het onmiskenbare, fenomenale geluid dat van het Trio een legende heeft gemaakt.

Met ons SphericLowCut filter, de Airgate technologie en de PolarizationPlus schakeling heeft Avantgarde Acoustic de meest innovatieve technologische concepten in deze passieve crossover gerealiseerd. Deze zijn aangevuld met de meest hoogwaardige componenten die verkrijgbaar zijn. De nieuwe NatureCap is een uiterst ingewikkeld ontworpen condensator, handgemaakt in Duitsland. In plaats van ultradunne plastic folies te gebruiken die met aluminium zijn opgedampt, zijn de elektroden gemaakt van nauwkeurig opgerolde aluminiumfolie. Als diëlektricum gebruiken ze een cellulosevezelverbinding, geïmpregneerd met biologische oliën. De NatureCap is ca. 25 x groter dan de condensatoren uit de XA-serie en wordt via speciaal vervaardigde beugels stabiel op de printplaat bevestigd.

Boek een demo met de Avantgarde Acoustic Trio G3

  • MM slash DD slash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Specificaties

Afwerking

White Dwarf / Andromeda / Airglow / Black Hole, My Milky Way / Magic Mercury / Cosmic Water / Galactic Glow / Lagoon Nebula / Very Venus / Total Eclipse / Red Giant, Head in the Sky / Morning Haze / Sea of Rocks / Pitch Black / Feet on Ground / Cosmic Color / Siegfried Spring / Sound of Oderwalt, Eargasmic / Goose Bumps / Audiophile Heaven / Neverending Love

Privacy Preference Center