AVM Ovation PA 8.3

 7,990.00

Modulaire analoge voorversterker met optionele in- / uitgangsmodules: Tube Out, Line Out, Phono, Tone Control, Bluetooth, DAC, FM Tuner · Volledig gebalanceerde en DC-gekoppelde signaalroutering · Verchroomde en op kogellagers gemonteerde knoppen · Incl. RC 3-afstandsbediening · Klaar om te spelen met minimale configuratie (1 ingangskaart / 1 uitgangskaart).

  • Altijd persoonlijk en deskundig advies
  • Gratis audio-sessie in onze audio-room in Buren
  • Wereldwijde levering

De modulaire PA 8.3 voorversterker is wederom het meest uitgebreide voorversterkermodel van de OVATION-lijn. Consequent wordt hier maar naar één ding gekeken: perfect geluid. Het bereiken van dit doel is een enorm moeilijke onderneming die veel muzikale gevoeligheid vereist. De PA 8.3 is de opvolger van de PA 8.2 die al vele referentietitels en prijzen over de hele wereld heeft gewonnen en dient als luisterinstrument voor veel musici, maar ook als een permanente referentie voor gerenommeerde vakbladen en gespecialiseerde redacties. De nieuwe PA 8.3 zal zeker een match zijn voor zijn voorganger.

De mono- en stereoversterkers in de vlaggenschipserie van AVM behoren al lang tot de beste eindversterkers ter wereld. Wederom was de vraag naar een 100% precies passende PA 8.3 voorversterker enorm hoog, maar tegelijkertijd simpel: het moest gewoon perfect zijn. En toch, toen ze de derde generatie van deze analoge en modulaire OVATION vlaggenschip voorversterker realiseerden, waren ze bij AVM niet alleen bezig met het verdedigen van de titel als een van ‘s werelds beste voorversterkers: ze hebben de afgelopen jaren talloze nieuwe technologieën bedacht en de ervaren ingenieurs hebben de nieuwste en beste componenten gebruikt om nog dichter bij het sonische ideaal te komen.

Boek een demo met de AVM Ovation PA 8.3

  • MM slash DD slash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Specificaties

Kleur

Aluminium Silver, Aluminium Black

Privacy Preference Center