AVM ROTATION R 5.3 MK 2

 6,490.00

Platenspeler met Elipso Centric Belt Drive · 10 ”AVM toonarm (cardanisch gemonteerd) · Massief 60 mm HDF frame met aluminium kap · 33/45 RPM servobesturing · In hoogte verstelbare demperpoten · Scharnierende acryl stofkap · Dimbaar en schakelbaar schotellicht

  • Altijd persoonlijk en deskundig advies
  • Gratis audio-sessie in onze audio-room in Buren
  • Wereldwijde levering

De Rotation R 5.3 MK 2 heeft een Elipso centrische riemaandrijving zonder kantelmoment op de as en is uitgerust met een speciaal ontworpen AVM 10 inch toonarm. De R 5.3 MK 2 zorgt verder voor een cocktail van slim ontworpen en goed gebouwde oplossingen gecombineerd met een esthetisch uniek uiterlijk waarbij de blauw verlichte acrylplaat en het aluminium versterkte composiet frame slechts de meest opvallende details zijn.

Het creëren van een puur analoge bron op basis van de eigen ontwikkelingen van AVM door aan de hoogste eisen te voldoen, was al een lang gekoesterde droom en vanaf het allereerste begin een zaak van AVM-eigenaar en algemeen directeur Udo Besser. De ontwikkeling van deze twee puur handgemaakte draaitafels ging gepaard met een nieuwe, meer geavanceerde en puur phono-voorversterker: de compacte P30 Phono Stage of de modulaire OVATION PH 8.3 Flagship Phono Stage. Zowel het ROTATION R 2.3 als het ROTATION R 5.3 vlaggenschipmodel hebben volledig eigen toonarmen, exclusief ontworpen door AVM.

Boek een demo met de AVM ROTATION R 5.3 MK 2

  • MM slash DD slash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Specificaties

Kleur

Aluminium Silver, Aluminium Black

Privacy Preference Center