Chord Electronics 2Yu

 570.00

De Chord Electronics 2Yu is een interface voor de 2Go. Voor iedereen die van de 2Go een standalone streamer wil maken. Wie wil er nou niet een compacte streamer? Deze kan aangesloten worden op elke DAC. Ook op de Chord Electronics M-Scaler! Ofwel: neem uw streamer overal mee naartoe én gebruik hem stationair in huis. De Chord Electronics 2Yu heeft twee coax-aansluitingen en een USB-Poort en kan overweg met elke resolutie.

Wissen
  • Altijd persoonlijk en deskundig advies
  • Gratis audio-sessie in onze audio-room in Buren
  • Wereldwijde levering

De Chord Electronics 2Yu is een interface voor de 2Go. Voor iedereen die van de 2Go een standalone streamer wil maken. Wie wil er nou niet een compacte streamer? Deze kan aangesloten worden op elke DAC. Ook op de Chord Electronics M-Scaler! Ofwel: neem uw streamer overal mee naartoe én gebruik hem stationair in huis. De Chord Electronics 2Yu heeft een coax-aansluitingen en een USB-Poort en kan overweg met elke resolutie.

Jitter-vrij luisteren

De 2yu verwerkt maar liefst 2.000 MIPS (Miljoen Instructies Per Seconde), meer dan genoeg  vermogen dus voor een jitter-vrij signaal. Via de netwerkingang van de Chord 2Yu en 2Go combi, kun je met Roon eenvoudig een multiroom oplossing realiseren. De Chord Electronics 2Yu is ook te gebruiken als een uitstekende converter van USB naar digitaal voor bijvoorbeeld je laptop of computer!

Binnenkort beschikbaar. Reserveer alvast een Chord Electronics 2Yu en wij zullen zorgen dat deze z.s.m. op je deurmat ligt!

Boek een demo met de Chord Electronics 2Yu

  • MM slash DD slash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Specificaties

Uitgangen

RCA, S/PDIF, USB 2.0

Uitvoering

Jett Black, Argent Silver

Ingangen

USB

Privacy Preference Center