Chord Electronics BerTTi eindversterker (In Zilver en Zwart)

 4,495.00

De Ttoby is de bijpassende versterker bij de Hugo TT (pre-amp en DAC) Samen een heerlijk duo van techniek en muzikaliteit. Met 100 watt vermogen meer dan genoeg om alle soorten luidsprekers aan te sturen. Een combinatie met de W5 of W8 van Boenicke Audio of bijvoorbeeld de Engelse Harbeth speakers of gewoon natuurlijk je eigen luidsprekers zijn geen probleem. Deze versterker biedt rust en een opvallend rijke klank, ziet er waanzinnig mooi uit en is voor iedereen die van muziek wil genieten zonder meteen een kamer vol grote apparaten te moeten herbergen.

Wij hebben dit in de winkel staan en nodigen je uit om te komen luisteren! Helaas kan dit product niet online worden verkocht.

  • Altijd persoonlijk en deskundig advies
  • Gratis audio-sessie in onze audio-room in Buren
  • Wereldwijde levering

De nieuwe BerTTi eindversterker (en opvolger van de veelgeroemde TToby) is een waardige afgeleide van de geavanceerde ULTIMA versterkers. BerTTi is voorzien van de beproefde Chord Electronics ‘know-how’ in versterker-technologie en -ontwerp. De BerTTi  is de bijpassende eindversterker bij de Hugo TT2 (pre-amp en DAC)

Gebruikmakend van John Franks ‘error-correction topology’ is de BerTTi in staat tot een ongelooflijk hoog prestatieniveau. En dat  voor een fractie van de prijs en afmetingen van de versterkers uit de ULTIMA lijn.

BerTTi is een volledig gebalanceerde 75-watt stereo eindversterker. Ontworpen met de Chord Electronics  desktop configuratie als uitgangspunt, combineert de BerTTi harmonieus met de Hugo TT 2 en Hugo M scaler. Daarmee is het een veelzijdig system met kenmerken en kwaliteiten van de meer esoterische ontwerpen uit de ULTIMA serie. Door gebruikmaking vn 2 gemodificeerde hoog-frequente voedingen beschikt BerTTi over snelle en ruime stroomlevering voor de weergave van de meest complexe en veeleisende muziek.  Zoals alle Chord Electronics produkten is BerTTi volledig ontworpen en gefabriceerd in het verenigd Koninkrijk.

 BerTTi  is leverbaar in zilver en zwart.

Levering verwacht vanaf eind september.

Boek een demo met de Chord Electronics BerTTi eindversterker (In Zilver en Zwart)

  • MM slash DD slash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Specificaties

Kleur

Zwart, Zilver

Privacy Preference Center