Chord Electronics Choral Ensemble Stand

 2,049.00

De Chord Electronics Choral Ensemble is een modulair systeem dat er niet aleen strak uitziet en perfect of de Chord Electronics Choral-lijn aansluit, maar ook een inhoudelijk waardevolle bijdrage aan de muziekkwaliteit levert. Dit systeem is vervaardigt van 30mm dikke ‘aircraft-grade’ aluminium platen, ondersteund door vier stapelbare solide aluminium (50mm diameter) Integra voeten.

Wij hebben dit in de winkel staan en nodigen je uit om te komen luisteren! Helaas kan dit product niet online worden verkocht.

  • Altijd persoonlijk en deskundig advies
  • Gratis audio-sessie in onze audio-room in Buren
  • Wereldwijde levering

De Chord Electronics Choral Ensemble is een modulair systeem dat er niet alleen strak uitziet en perfect of de Chord Electronics Choral-lijn aansluit, maar ook een inhoudelijk waardevolle bijdrage aan de muziekkwaliteit levert. Dit systeem is vervaardigt van 30mm dikke ‘aircraft-grade’ aluminium platen, ondersteund door vier stapelbare solide aluminium (50mm diameter) Integra voeten.

De Choral Electronics Ensemble kan worden versteld voor elke gewenste hoogte en dankzij de handig ontworpen Integra-voeten kunnen alle componenten uit de Choral-serie ook worden gecombineerd met de grotere apparatuur van Chord Electronics. De voeten van de Integra-serie passen naadloos in die van de Choral Ensemble.

Elke module heeft vier solide aluminium voeten. De basis van elke voet beschikt over drie balvormige rubbere delen en de bovenkant van elke poot heeft drie met precisie-machines gemaakte hemispherical bollingen.

Wij hebben dit in de winkel staan en nodigen je uit om te komen luisteren! Helaas kan dit product niet online worden verkocht.

Prijs (Small, Medium of Large):
Zwart en zilver: 1800 euro
Nikkel: 2530 euro

Boek een demo met de Chord Electronics Choral Ensemble Stand

  • MM slash DD slash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Specificaties

Kleur

Zwart, Zilver, Nikkel

Privacy Preference Center