Chord Electronics Hugo TT 2

 4,995.00

Chord ElectronicsHugo TT2 is vanaf de grond opgebouwd.  Niet alleen een nieuwe behuizing ontworpen door John Franks, maar de TT2 heeft 5x de verwerkingskracht van de originele Hugo TT en het dubbele van die van de meermaals bekroonde Hugo 2. Hugo TT 2 distilleert meer dan 20 jaar digitale ontwikkeling door Rob Watts en maakt gebruik van de nieuwste technologie.

Wij hebben dit in de winkel staan en nodigen je uit om te komen luisteren! Helaas kan dit product niet online worden verkocht.

  • Altijd persoonlijk en deskundig advies
  • Gratis audio-sessie in onze audio-room in Buren
  • Wereldwijde levering

Chord Hugo TT2 is een compleet nieuw ontwerp. Niet alleen een nieuwe behuizing ontworpen door John Franks, maar de TT2 heeft 5x de verwerkingskracht van de originele Hugo TT en het dubbele van die van de meermaals bekroonde Hugo 2. Hugo TT 2 distilleert meer dan 20 jaar digitale ontwikkeling door Rob Watts en maakt gebruik van de nieuwste technologie.

Zoals verwacht levert het over de gehele linie radicaal verbeterde technische specificaties en metingen en vertoont het drastische sonische voordelen ten opzichte van zijn voorganger met 768 kHz PCM- en DSD 512-weergave. Hugo TT 2 zet een nieuwe maatstaf op het gebied van audio en wordt alleen overschaduwd door de Chord Electronics Dave.

Als wij iets dieper graven: in vergelijking met de 256-tap filters waar traditionele chip-DAC’s op draaien, is het kloppend hart van de Hugo TT 2 een krachtige Xilinx Artix 7 FPGA, een op maat gecodeerde chip door Rob Watts van Chord Electronics. 86x 208 MHz cores parallel loopt aan een geavanceerd 16FS WTA 1-filter met 98,304-taps. Het dubbele van zijn meermaals bekroonde broer, Hugo 2 (49,152). Hugo TT 2 profiteert ook van een upgrade van een ontwerp met 4 elementen naar een ontwerp met 10 elementen, dat in harmonie werkt met de radicaal verbeterde FPGA en code voor ongeëvenaarde audio.

Een gloednieuwe high-power discrete uitgangstrap in combinatie met tweede-orde ruisvorming, geïntegreerd tussen de DAC-uitgang en filter, wordt ook gebruikt om vervorming zo veel mogelijk te verminderen. Verdere verbeteringen zijn aangebracht aan de vermogensafgifte. Hugo TT 2 vermijdt de Li-Po-batterijvoeding en biedt zes supercondensators die grote, lineaire dynamische stromen kunnen leveren wanneer de muziek erom vraagt met een piekoutput van 5A, 9.3V RMS.

Hugo TT 2 brengt ook de geliefde viertraps (te selecteren) filterbedieningselementen naar voren die is geïntroduceerd bij Hugo 2 en behoudt de driefasige (door de gebruiker te selecteren) digitale crossfeed-functie voor hoofdtelefoongebruikers die de perceptie van diepte willen verbeteren, vergelijkbaar met luidsprekers.

Wij hebben dit in de winkel staan en nodigen je uit om te komen luisteren! Helaas kan dit product niet online worden verkocht.

Boek een demo met de Chord Electronics Hugo TT 2

  • MM slash DD slash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Specificaties

Ingangen

S/PDIF, TOSlink, USB

Uitgangen

6.3mm TRS, RCA, XLR

Ondersteunde formaten

Max. 768 kHz, Max. DSD 512fs

Verkrijgbare kleuren

Zilver, Zwart

Privacy Preference Center