Chord Electronics Qutest. (DAC)

 1,495.00

De Qutest is Chord Electronics ‘pure’ DAC (het bevat geen hoofdtelefoonversterking of oplaadbare batterijen zoals sommige van de Chord Electronics reeks) en is ontworpen om de geluidskwaliteit thuis te verbeteren. Het is de nieuwste evolutie van Chord Electronics meest betaalbare stand-alone DAC.

  • Altijd persoonlijk en deskundig advies
  • Gratis audio-sessie in onze audio-room in Buren
  • Wereldwijde levering

De Qutest is Chord Electronics ‘pure’ DAC (het bevat geen hoofdtelefoonversterking of oplaadbare batterijen zoals sommige van de Chord Electronics reeks) en is ontworpen om de geluidskwaliteit thuis te verbeteren. Het is de nieuwste evolutie van Chord Electronics meest betaalbare stand-alone DAC. De Qutest is de vervanger voor de meermaals bekroonde 2Qute.

De Qutest is gebaseerd op Chord Electronics bekroonde gepatenteerde FPGA-technologie die is ontwikkeld voor de toonaangevende Hugo 2 DAC / hoofdtelefoonversterker. De Qutest is perfect uitgerust om de voordelen van Chord Electronics digitale technologie naar een breed scala aan aangesloten apparaten te brengen, het heeft een galvanisch gescheiden USB-B en een optische en coaxiale digitale ingang, die een onmiddellijke prestatie-upgrade biedt, plus de mogelijkheid om oudere digitale broncomponenten te moderniseren.

Het Qutest-chassis is ook compleet nieuw. Het heeft een aanzienlijk grotere massa dan zijn voorganger en is met precisie gefreesd uit een massief aluminium blok van vliegtuigkwaliteit. De Qutest PCB nestelt zich in een ondiepe holte in het massief aluminium chassis, waardoor de printplaat een betere bescherming biedt in de behuizing en een extra isolatie van externe trillingen in vergelijking met eerdere ontwerpen.

De Qutest biedt Hugo 2’s zelf instelbare frequentie vormende filters en ingangsselectiebedieningen, beschikbaar via twee op een fascia gemonteerde bollen, en introduceert bruikbare flexibiliteit. Hij is ook voorzien van RCA-analoge uitgangen voor aansluiting op geïntegreerde versterkers, voorversterkers en hoofdtelefoonversterkers, plus digitale-invoerinterne digitale ingangen met hoge resolutie voor aansluiting op toekomstige Chord Electronics-producten.

Een andere nieuwe functie is een door de gebruiker te selecteren uitgangsspanning die beschikbaar is in 1, 2 en 3V RMS-uitgangen voor flexibele connectiviteit met een breed scala aan partner-apparaten.

Boek een demo met de Chord Electronics Qutest. (DAC)

  • MM slash DD slash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Specificaties

Privacy Preference Center