Grimm Audio LS1be Hi-Macs (Pair)

 32,000.00

De LS1be is het vlaggenschip van Grimm Audio en tilt het niveau naar een hoger niveau. Er is een nieuwe Beryllium-tweeter toegevoegd aan deze actieve luidsprekter, deze vergroot het frequentiebereik en heeft 9 dB minder vervorming dan de originele tweeter. Verder is het jitter verlaagd, zijn de voedingen verbeterd, is een exclusieve selectie van componenten toegepast en voor de finishing touch een zilveren voedingsbedrading te gebruikt.

 

  • Altijd persoonlijk en deskundig advies
  • Gratis audio-sessie in onze audio-room in Buren
  • Wereldwijde levering

De LS1be, is het vlaggenschip van Grimm Audio, en nu ook verkrijgbaar met een Hi-Macs ™ kast die de weergave naar een nóg hoger niveau tilt. Nóg vervormingsvrijer en nog schoner. De Hi-macs kast is nog stiller en heeft nog minder resonanties dan de, ook al sublieme, standaard kast.

Net als de standaard LS1be is de LS1be Hi-Macs vanzelfsprekend ook actief en uitgevoerd met de nieuwe Beryllium-tweeter die het frequentiebereik vergroot en 9 dB minder vervorming oplevert dan de originele tweeter. Ook voor deze speaker geldt natuurlijk dat de er selecteerde exclusieve componenten zijn toegepast, de voedingen verbeterd zijn en de jitter verlaagd is.

Deze toplijn van Grimm audio heeft ultiem lage vervorming, levert een prachtig stereo beeld met enorme precisie en is zeer muzikaal. Echt een muzikaal meesterwerk!

*Prijs is per set van 2*

Boek een demo met de Grimm Audio LS1be Hi-Macs (Pair)

  • MM slash DD slash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Specificaties

Privacy Preference Center