Guru 28 vloerstaande luidspreker (paar)

 4,400.00

Voor de stereotype audiofiel heeft de Guru Q10 alles tegen. Een bijzonder design en een relatief zachte prijs. Dankzij de vormgeving van de Zweedse designer Erik Espmark zijn ze een lust voor het oog en ook qua prijs, 2195 euro per set, vallen ze prettig buiten het blikveld van de ‘ware highend’.

  • Altijd persoonlijk en deskundig advies
  • Gratis audio-sessie in onze audio-room in Buren
  • Wereldwijde levering

De Guru 28: Een heel bijzonder design en een redelijke prijs. Dankzij de Zweedse vormgeving hebben de Guru 28’s een heel bijzondere uitstraling.  De Guru 28: een heel muzikale luidspreker met een verrassend mooi en evenwichtig totaalbeeld. Dankzij de 2 woofers aan de achterzijde, heeften Guru 28 ook een heel volwassen stevig en gebalanceerd laagfundament.

Bijkomend voordeel: deze bijzonder ogende luidspreker zal in ieder interieur passen en weinig weerstand oproepen bij huisgenoten die niet van groot formaat speakers houden! van harte aanbevolen!

De Guru’s zijn makkelijk aan te sturen en kunnen met de meeste, en ook ” eenvoudige” versterkers overweg. Maar wanneer aangestuurd met top-elektronica kunnen ze wedijveren me echt veel duurdere systemen. Ook Ruud Jonker die voor Hifi.nl een setje aan een luistertest onderwierp concludeerde: “Ze zijn werkelijk spectaculair goed”

Lees de volledige volledige review op Hifi.nl hier: Review Guru 28 Hifi.nl / Ruud Jonker

Prijs per paar

Boek een demo met de Guru 28 vloerstaande luidspreker (paar)

  • MM slash DD slash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Specificaties

Kleur

White, Ocean Grey

Rendement

87dB

Impedantie

5 ohm

Afmetingen

300 × 252 × 232 mm

Privacy Preference Center