IsoAcoustics GAIA

 94.00 739.00

De bekroonde GAIA serie is voorzien van een gepatenteerde isolatietechnologie. De GAIA-serie heeft 3 modellen met gewichtslimieten van 32 tot 54 kilogram. De GAIA-isolatoren zijn machinaal bewerkte roestvrijstalen units die het gepatenteerde ontwerp van IsoAcoustics bevatten om een hoge mate van luidsprekerisolatie te bieden, terwijl ze bestand zijn tegen zijdelingse bewegingen en oscillaties, om de nauwkeurigheid en uitlijning met de luisterplek te behouden. Interne reflecties van het harde draagvlak worden gedempt, wat resulteert in een grotere helderheid en openheid van het geluid.

Wissen
  • Altijd persoonlijk en deskundig advies
  • Gratis audio-sessie in onze audio-room in Buren
  • Wereldwijde levering

De bekroonde GAIA serie is voorzien van een gepatenteerde isolatietechnologie. De GAIA-serie heeft 3 modellen met gewichtslimieten van 32 tot 100 kilogram. De GAIA-isolatoren zijn machinaal bewerkte roestvrijstalen units die het gepatenteerde ontwerp van IsoAcoustics bevatten om een hoge mate van luidsprekerisolatie te bieden, terwijl ze bestand zijn tegen zijdelingse bewegingen en oscillaties, om de nauwkeurigheid en uitlijning met de luisterplek te behouden. Interne reflecties van het harde draagvlak worden gedempt, wat resulteert in een grotere helderheid en openheid van het geluid.

Naast de drie IsoAcoustics GAIA modellen is er voor elk ook een ‘Carpetdisk’ set beschikbaar. Deze zijn een toevoeging als je met de GAIA-isolatoren wil gaan spelen op medium-dik tapijt. Deze plateau’s met spikes zorgen ervoor dat de apparatuur de connectie behoudt met de harde ondervloer.

Boek een demo met de IsoAcoustics GAIA

  • MM slash DD slash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Specificaties

Privacy Preference Center