Luxman C-900u

 14,900.00

De Luxman L-550AX Mark II is een Mark 2-model van de L-550AX die in 2011 is gelanceerd. De L-550AXII maakt zijn debuut met een high-precision elektrisch gestuurde demper, Lecua, en de laatste versie van gepatenteerde hoge geluidskwaliteit, ODNF4.0. Beide worden gebruikt in de Luxman L550AXII.

  • Altijd persoonlijk en deskundig advies
  • Gratis audio-sessie in onze audio-room in Buren
  • Wereldwijde levering

Deze Luxman eindversterker is een van de meest  geavanceerde van dit merk. Ongelofelijk krachtig van aard en in staat de muziek in alle gevallen tot leven te brengen. Fundamenteel probleem bij de meeste zware transistor versterkers is het gebruik van grote condensatoren. Zodra capaciteit wordt gevraagd van de versterker leegt de versterker zijn condensatoren. Hoe meer energie er uit de condensator wordt genomen hoe trager de versterker wordt. Het leveren van stroom uit een condensator kost namelijk tijd. Luxman is in staat om om instant deze capaciteit te leveren. Daarmee is de C-900 een zware en snelle versterker geworden en dat is op zich al een wonder.

Enorm krachtige versterker die grote systemen met laag rendement prima kan aansturen. De controle die dit systeem in zich heeft presenteert de muziek alsof het live is. Kom eens naar een van onze top systemen luisteren. Je bent van harte welkom.

Boek een demo met de Luxman C-900u

  • MM slash DD slash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Specificaties

Privacy Preference Center