Luxman D-10X

 17,000.00

De Luxman D-10X is de geavanceerde SACD / CD-speler met uiteenlopende afspeelmogelijkheden en nieuwe digitale, analoge en conversietechnologieën.

  • Altijd persoonlijk en deskundig advies
  • Gratis audio-sessie in onze audio-room in Buren
  • Wereldwijde levering

De Luxman D-10X is de geavanceerde SACD / CD-speler met uiteenlopende afspeelmogelijkheden en nieuwe digitale, analoge en conversietechnologieën.

Met het LxDTM-i schrijftransportmechanisme in de Luxman D-10X worden zelfs de kleinste trillingen en resonantie geminimaliseerd. De aandrijving wordt omsloten door 8mm dikke aluminium zijkanten die doorlopen tot de voor- en achterpanelen. Plus een 5mm dikke stalen bovenplaat. Om het analoge signaal te beschermen tegen veranderingen in grondimpedantie en magnetische velden, is er een composiet, lusloos chassis gemonteerd welke niet alleen goed afschermt maar ook effectief is in het blokkeren van digitale ruis. De Luxman D-10X heeft ’s werelds beste D / A-converter, de MUS-IC™ BD34301EKV van ROHM Semiconductor aan boord.

De MQA-technologie kunnen zowel MQA-cd’s als MQA-audiobestanden tot 24-bit worden afgespeeld, overgedragen via USB, optische of coaxiale inputs. De capaciteit van de transformator is met 27% vergroot ten opzichte van eerdere vlaggenschepen. Diëlektrische effecten en andere ongewenste weerstand in patronen van printplaten kunnen het audiosignaal verslechteren.

De Luxman D-10X onderdrukt dit met zeer dikke 100 μm koperfolie, vergulde verbindingen en de onttrekking van de afpellaag van het soldeermasker.
De Luxman D-10X ondersteunt naast isochrone overdracht ook de USB vier modi van Bulk Pet®-overdracht die de processorbelasting tussen de bron en de Luxman D-10X optimaliseren voor soepelere transparantie.

Het display heeft een 4x zoomfunctie en is vanaf elke luisterpositie leesbaar. Met de LUXMAN Audio Player-applicatie software ondersteunt de Luxman D-10X FLAC-, ALAC-, WAV-, AIFF-, DSF- en DSDIFF-bestanden. De software is beschikbaar voor macOS en Windows via de website van Luxman.

Boek een demo met de Luxman D-10X

  • MM slash DD slash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Specificaties

Privacy Preference Center