Luxman L-595ASE

 13,000.00

De Luxman L-595ASE is een zeer hoogwaardige geïntegreerde versterker, voorzien van de nieuwste technologieën van Luxman en onderdeel van een zeer exclusieve lijn.

  • Altijd persoonlijk en deskundig advies
  • Gratis audio-sessie in onze audio-room in Buren
  • Wereldwijde levering

De Luxman L-595ASE is een zeer hoogwaardige geïntegreerde versterker, voorzien van de nieuwste technologieën van Luxman en onderdeel van een zeer exclusieve lijn. Het frontpaneel heeft aluminium selectieknoppen voor alle inputs, een haarlijnafwerking op de boven-en voorpanelen en extra brede ventilatieopeningen voor uitstekende warmtebeheer. De stijlvolle zwart alumieten voorkant met aluminium paneel geven een uitzonderlijke look. Binnenin is de Luxman L-595ASE voorzien van onder andere een drietraps, drievoudig parallelle push-pull versterkeropstelling en een nieuw ontworpen feedbackcircuit.

Verkoperd staal in de verkorte paden verminderen de effecten van externe ruis en voeten met hoge dichtheid verminderen hoorbaar trillingen. De Luxman L-595ASE heeft een 30 watt per kanaal vermogen in 8 ohm en is voorzien van een verzameling lijn-niveau en gebalanceerde ingangen, plus een MM/MC phono-versterkercircuit ingebouwd voor aansluiting op platenspelers.

Boek een demo met de Luxman L-595ASE

  • MM slash DD slash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Specificaties

Privacy Preference Center