Lyngdorf MP-60 2.1

 17,000.00

MP-60 is uitgerust met alle geavanceerde technologieën waar Lyngdorf Audio bekend om staat, inclusief het gerenommeerde kamercorrectiesysteem RoomPerfect en de onovertroffen kwaliteit in digitale signaalverwerking.

  • Altijd persoonlijk en deskundig advies
  • Gratis audio-sessie in onze audio-room in Buren
  • Wereldwijde levering

MP-60 is uitgerust met alle geavanceerde technologieën waar Lyngdorf Audio bekend om staat. Inclusief het gerenommeerde kamercorrectiesysteem RoomPerfect en de onovertroffen kwaliteit in digitale signaalverwerking. De MP-60 biedt decodering en gebalanceerde uitgangen voor 16 audiokanalen. Met buitengewoon eenvoudige installatie en dagelijks gebruik. Door middel 8 HDMI-ingangen en 3 uitgangen (waarvan één HDBaseT), ondersteunt dit nieuwe meesterwerk van Lyngdorf Audio nu de HDMI 2.1-functie eARC, Dynamic Lip-Sync en QMS (Quick Media Switching), evenals de nieuwste decodering en nabewerkingsformaten.

Met de RoomPerfect-technologie levert de Lyngdorf MP-60 een perfecte surround sound-ervaring. In huiskamers, mediakamers en thuisbioscopen. Zonder de noodzaak van uitgebreide akoestische behandeling krijg je een surroundsysteem met optimale frequentierespons, naadloze niveau-uitlijning en basbeheer dat de luidsprekers en subwoofers perfect integreert. Plus meer vrijheid bij het kiezen van luidsprekers en hun plaatsing!

De Lyngdorf MP-60 biedt volledige ondersteuning van Dolby® Atmos, DTS: X en Auro-3D®, evenals oudere surround sound-formaten. De processor heeft 16 gebalanceerde XLR-uitgangen en kan 12 unieke kanalen uitvoeren.

Boek een demo met de Lyngdorf MP-60 2.1

  • MM slash DD slash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Specificaties

Privacy Preference Center