Lyngdorf TDAI-3400

 5,800.00 7,100.00

Ontworpen, ontwikkeld en geproduceerd in Denemarken: de TDAI-3400 is een stijlvolle geïntegreerde stereoversterker die een nieuwe standaard heeft gezet in geluid. De TDAI-3400 is niet alleen volledig digitaal, heeft flexibele upgrademodules en RoomPerfect kamercorrectietechnologie, maar biedt ook de formule voor een geluidservaring die critici en luisteraars met verbazing heeft achtergelaten.

  • Altijd persoonlijk en deskundig advies
  • Gratis audio-sessie in onze audio-room in Buren
  • Wereldwijde levering

Ontworpen, ontwikkeld en geproduceerd in Denemarken: de TDAI-3400 is een stijlvolle geïntegreerde stereoversterker die een nieuwe standaard heeft gezet in geluid. Met extreme audioverwerkingsopties in combinatie met de meest krachtige en geavanceerde digitale versterkertechnologie, is de TDAI-3400 het krachtigste product van Lyngdorf Audio dat op de markt is. De TDAI-3400 is niet alleen volledig digitaal, heeft flexibele upgrademodules en RoomPerfect kamercorrectietechnologie, maar biedt ook de formule voor een geluidservaring die critici en luisteraars met verbazing heeft achtergelaten.

Bij de meeste systemen komt meer dan 50% van het geluid dat je hoort niet uit uw luidsprekers, maar uit uw kamer. De plaatsing van je luidsprekers en de vorm en dynamiek van de kamer – echo’s, reflecties en absorptie – hebben grote invloed op wat je hoort.

RoomPerfect is het meest geavanceerde en gebruiksvriendelijke kamercorrectiesysteem ter wereld. Het identificeert de kenmerken van je luidsprekers en de invloed van je kamer, en het haalt de kamer uit de software. Met RoomPerfect ™ klinken je luidsprekers precies zoals de fabrikant ze bedoeld heeft, niet zoals je kamer ze doet klinken.

Standaard TDAI 3400 : € 5495

Extra opties: 

  • HDMI: + 4k HDMI module + € 500
  • AD: + High end A/D module (+Phono) + € 500

Boek een demo met de Lyngdorf TDAI-3400

  • MM slash DD slash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Specificaties

Variaties:

TDAi 3400 standaard, TDAi 3400 HDMI, TDAi 3400 AD, TDAi 3400 HDMI+AD

Privacy Preference Center